Hava Durumu

Bir tek Bostock!

Timsah'ın ara dönemde transfer ettiği isimlerden Alper Ademoğlu, Gheorghe Grozav, Moussa Sow, Abdullahi Shehu ve John Bostock henüz skora katkı veremedi. Ancak Bostock oynadığı sürede beğeni toplayan tek isim oldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2018 07:53
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2018 07:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bir tek Bostock!

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

SADECE 2 SARISI VAR

Spor Toto Süper Lig 25 hafta sonunda topladığı 30 puanla 12. sırada yer alan Bursaspor'da devre arası transferlerin fiyaskosu yaşanıyor. Yeşil Beyazlılarda en büyük hayal kırıklığını 4 maçta 220 dakika oynayan ve müzmin sakat olan Moussa Sow yaşatırken, diğer 4 transfer de maalesef beklenen katkıyı veremedi. Timsah'ta geleceğe yatırım olarak kadroya katılan Alper Ademoğlu A takımda henüz süre alamazken, U-21 ile çıktığı 5 maçta yine asist ve gol atma başarısı gösteremedi. Kardemir Karabükspor'dan transfer edilen ve 6 ay+2 yıllık sözleşme imzalanan Gheorghe Teodor Grozav da beklentilerin oldukça altında kaldı. Rumen futbolcu ligde 6 maçta 162 dakika görev alırken sadece 2 sarı kart gördü.

BATALLA'YI RAHATLATTI

Yeşil Beyazlıların teknik direktör Paul Le Guen'in ısrarı sebebiyle transfer ettiği Abdullahi Shehu da henüz beklenen etkiyi yaratamadı. Nijeryalı futbolcu ligde 7 maçta 518 dakika sahada kalırken, o da diğer transferler gibi skora katkı veremedi. Oynadığı ilk 3 maçta üst üste sarı kart gören Shehu, geçtiğimiz hafta Osmanlıspor karşısında 4. sarı kartını görerek Sivasspor maçı öncesi cezalı duruma düştü. Bursaspor'un devre arası transferlerinden en iyisi ise John Bostock çıktı. İngiliz futbolcu da 5 maçta 428 dakika süre alırken yine skora katkı sağlayamadı. Ancak Bostock Beşiktaş maçında alınan 1 puanda ve diğer karşılaşmalarda da geriden oyun kurmasıyla kaptan Batalla'yı rahatlattı ve Timsah'a oyun olarak en büyük katkıyı veren isim oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.