Hava Durumu

Birçok dizide rol alan oyuncuya taciz

Oyuncu Miray A., geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşı Atilla T. tarafından tacize uğradığını belirtip şikâyetçi oldu. Yönetmen S.D'nin manevi kızı oyuncu Miray A.'nın kız arkadaşları da S.D tarafından tacize uğradıklarını ileri sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Birçok dizide rol alan oyuncuya taciz

001 doğumlu Miray A., birçok dizide rol alıyordu. Genç kızın Ukrayna uyruklu annesi, öğrenim görmesi için kızının yönetmen S.D'nin yanında kalmasına izin vermişti. Yönetmen S.D ile birlikte yaşayan Miray A., geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşı Atilla T. tarafından tacize uğradığını belirtip şikâyetçi oldu. 18 yaşındaki Atilla ise suçlamaları reddederek, sevgilisinin manevi babası olan ünlü yönetmenin genç kıza hatta kendisine ve arkadaşlarına cinsel istismarda bulunduğunu öne sürdü.

TACİZİ ANLATTILAR
Genç kızlardan biri de yaşadıklarını, "Bir gün Miray, Atilla'yla yaşadığı kavga sonrası kendini denize attı. Ben de Miray'ın telefonundan babasını aradım. S.D geldi. Olay gecesi onlarda kaldım. Miray'ın babası beni elle taciz etti" diye anlattı. Miray A.'nın diğer arkadaşları da benzer iddialarda bulundu. Soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Sabah

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.