Hava Durumu

Dostluk kazandı

Spor İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü'nü penaltılarda 5-4 mağlup ederek şampiyon oldu. Yıldırım Belediyesi Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Dostluk kazandı" yorumunu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2017 23:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2017 23:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dostluk kazandı

Yıldırım Belediyesi'nin, birimler arası dayanışmayı ve arkadaşlık ilişkilerini güçlendirmeyi hedeflediği 'Yıldırım Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası' Fen İşleri Müdürlüğü ile Spor İşleri Müdürlüğü arasında oynanan final karşılaşması ile sona erdi. Yıldırım Belediyesi Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisi'nde normal süresi 7-7 biten final maçında penaltı atışları sonucunda Fen İşleri Müdürlüğü'nü 5-4 mağlup eden Spor İşleri Müdürlüğü, geçen sene son maçta kaçırdığı şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

TEKRARLANACAK

Kupa töreninde açıklamalarda bulunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, tüm belediye çalışanlarını tebrik ederek, "64 maçlık uzun bir futbol şöleninin ardından, başta şampiyon olan Spor İşleri Müdürlüğü olmak üzere turnuva süresince mücadele eden tüm takımlarımızı ayrı ayrı kutluyorum. Dostluğun birimlerimiz arasında daha da geliştiği organizasyonda önemli bir sakatlık yaşanmaması da bizleri sevindirdi. Turnuvanın sonunda kardeşlik kazandı. 2017 yılında da organizasyonumuzu tekrarlayacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.