Hava Durumu

Bisküvi artığı yüzünden karısını tekme tokat dövdü!

Antalya'da bir süredir İstanbul'daki teyzesinin yanında yaşayan kızının eve dönüşünü pastayla kutlamak isteyen kadın, 2 yaşındaki oğlunun ağzında bisküvi artığı kaldığı gerekçesiyle çocuklarının gözü önünde kocası tarafından darp edildi ve hastanelik oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2018 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2018 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bisküvi artığı yüzünden karısını tekme tokat dövdü!

Antalya'da H.Y. (36) ile 8 yıldır evliliği bulunan 2 çocuk annesi Mümine Y. (29), bir süredir İstanbul'da teyzesinin yanında kalan ve Kurban Bayramı'nın 4. gününde evine dönen 4 yaşındaki kızına, hoş geldin partisi verip onun için pasta yaptı. Akşam birlikte yemek yedikten sonra kızına pastayı gösteren Mümine Y., ardından küçük oğlunu da sevindirmek için eline bisküvi verdi. Salona giden ufaklık bisküvisini yerken iddialara göre baba H.Y., oğlunun ağzında ve ellerinde bisküvi artıkları kaldığı gerekçesiyle eşine seslendi, ancak cevap alamaması üzerine ikili arasında tartışma çıktı. H.Y. yine iddiaya göre eşini, 'Neden çocuğun ağzı silinmedi?', 'Bilerek beni duymamazlıktan geldin' diyerek eşini çocuklarının gözü önünde tekme tokat dövmeye başladı. Kavga sonrası yere yığılan Mümine Y., çağrılan ambulansla Kepez Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan kontrollerde, 2 çocuk annesi kadının burnunda çatlak ve kolundan beline kadar birçok yerinde doku zedelenmesi tespit edildi. Hastane polisi tarafından ifadesi alınan Mümine Y., eşinden şikayetçi oldu. H.Y. için ise uzaklaştırma kararı alındı. Eşine boşanma davası açmaya hazırlanan genç kadın, şu anda kullandığı ilaç ve ağrı kesiciler sayesinde ayakta durmaya çalışıyor.

"O BENİ DÖVERKEN, ÇOCUĞUM LOKMASINI ÇİĞNİYORDU"

O akşam yaşadıklarını paylaşan Mümine Y., bir takım sebeplerden ötürü İstanbul'daki teyzesinin yanında kalan ve Kurban Bayramı'nın 4. günü yine teyzesiyle birlikte geri dönen kızı için pasta sürpriz yapmak istediğini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.