Hava Durumu

Bitir bu işi Timsah'ım

Yeşil Beyazlılar sahasında karşılaşacağı Atiker Konyaspor'u yenerek son 3 haftaya rahat girmek istiyor. Ankara bölgesi Süper Lig hakemlerinden Ali Palabıyık'ın yöneteceği maç saat 20.00'de start alacak ve Bein Sports1'den ekranlara gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2018 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2018 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bitir bu işi Timsah'ım

20.00'DE BAŞLAYACAK
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasının kapanış maçında Bursaspor, Atiker Konyaspor'u konuk edecek. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak olan zorlu mücadele saat 20.00'de start alacak. Alt sıralardan uzaklaşmanın hesaplarını yapan iki takımın kritik mücadelesi Bein Sports1'den canlı yayınlanacak ve karşılaşmada Ankara bölgesi Süper Lig hakemlerinden Ali Palabıyık düdük çalacak. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ile Cevdet Kömürcüoğlu yapacak olurken, Mustafa Öğretmenoğlu da dördüncü hakem olarak görev alacak.

TİMSAH BARİZ ÜSTÜN

İki takım Süper Lig'de daha önce 29 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Bursaspor, Atiker Konyaspor'a büyük üstünlük sağladı. Yeşil Beyazlılar renktaşıyla oynadığı 29 maçın 13'ünde kazanan taraf olmasını bildi. Kalan 16 maçta ise Konya temsilcisi 8 kez galip gelirken 8 maçta ise iki takım puanları paylaştı. Bursaspor ayrıca Bursa'da oynanan maçlarda ise rakibini adeta domine etti. Timsah iç sahada oynanan 14 maçın 10'unda galibiyete uzandı. Bursa'da sadece 1 kez Konyaspor kazanırken,j 3 maç da berabere sona erdi. Bursaspor ayrıca iç sahadaki 14 maçın 8'inde gol yemedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.