Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitkisel hayatta olan kadına tecavüz eden erkek hemşire...

ABD'de bir klinikte uzun süredir bitkisel hayatta olan ve doğum yapan kadın hastanın nasıl hamile kaldığını tespit etmek için erkek personelden DNA örnekleri alındı. Polis, DNA sonuçlarından hareketle, bakımevinde çalışan bir erkek hemşireyi gözaltına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2019 23:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2019 23:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bitkisel hayatta olan kadına tecavüz eden erkek hemşire...

ABD'nin Arizona eyaletinde polis, bir bakımevinde 10 yıldır bitkisel hayattaki bir kadının doğum yaptığı vakada, bakımevinde çalışan bir erkek hemşireyi tutukladı.

Zanlının Phoenix kentindeki Hacienda Healthcare adlı bakımevinde çalışan 36 yaşındaki Nathan Sutherland olduğu açıklandı. Sutherland'e cinsel saldırı ve korunmasız bir yetişkine cinsel saldırıda bulunma suçlamaları yöneltildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Küçük yaşlardan beri klinikte bulunan 29 yaşındaki hasta 29 Aralık'ta doğum yapmıştı.Klinikteki görevliler, hastanın doğum yapana kadar hamile olduğunun farkına varmadıklarını söylemişlerdi. Dünyaya gelen erkek bebek hastanın ailesine teslim edildi.

Polis, doğumun ardından cinsel saldırı soruşturması başlatmış ve kliniğin erkek görevlilerinden DNA örnekleri toplamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.