Hava Durumu

Bixby kullanıcıları hayal kırıklığına uğratabilir

Bixby'i bekleyenlere kötü bir haberimiz var. Samsung'un Galaxy S8 ve S8+ ile birlikte duyurduğu sanal asistan Bixby, kullanıcılara hayal kırıklığı yaşatabilir.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2017 00:01
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2017 00:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bixby kullanıcıları hayal kırıklığına uğratabilir

Samsung yetkilileri, geliştirilmeye devam edilen dijital asistan Bixby'nin henüz sesli komutlar için hazır olmadığını ve ilerleyen dönemde kullanıma açılacağını itiraf etti.

İlk olarak 21 Nisan'da ABD'deki bulunan kullanıcılar ile buluşacak Bixby ile sesli komutlar vermek şu an için mümkün olmayacak. Bixby'nin işlevselliği Bixby Vision, Bixby Home ve Bixby Reminder ile sınırlı olacak. Vision, Bixby'nin gerçek bir nesneyi tanımlama yeteneği; Home ise özel alanda Bixby'nin egemen olduğu alanlarda kontrol anlamına geliyor. Hatırlatıcılar içinse Bixby Reminder devreye girecek. Hepsinin ayarlarını ise elinizle yapmanız gerekiyor. Bixby'i rakiplerinden ayıran en önemli özellikleri arasında fotoğraf düzenleme ve e-posta oluşturup gönderme gibi daha manuel işlemleri yapabilme yer alıyor.

Kullanıcılar, dijital asistan Bixby'ye sesli komutlar verebilmek için ilerleyen dönemlerde yayınlanacak güncellemeyi beklemek zorunda kalacak. Öte yandan üç farklı bölüme ayrılan Samsung Bixby'nin çoğu arayüzden zorlu bir yapıya sahip olacağı söyleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.