Hava Durumu

Biz hâlâ can derdindeyiz

Bursaspor’un cumartesi günü konuk edeceği Akhisar Belediyesi’nin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaş’ı farklı mağlup etmelerine karşın her şeyin bitmediğini ve Bursa’ya puan ya da puanlar için geleceklerini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2013 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2013 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Biz hâlâ can derdindeyiz

Akhisar Belediyesi’nin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor ile zor bir maça çıkacaklarını ifade etti. Futbol oynamaya çalışan bir ekip olduklarını belirten genç teknik adam, izleyenleri iyi bir maç ve mücadelenin beklediğini söyledi. Son haftalardaki performanslarını değerlendiren Hamzaoğlu; “Düşme hattından kurtulduk, Beşiktaş karşısında da önemli bir galibiyet aldık. Ancak daha hiçbir şey bitmedi. Sıkıntımız devam ediyor. Bu yüzden Bursaspor karşısında galip gelmek ya da puan almak istiyoruz” ifadesini kullandı.

GEKAS TAMAMLADI

Ligin ilk yarısında da iyi futbol oynadıklarını ancak bunun karşılığını alamadıklarını ifade eden Hamza Hamzaoğlu; “Takımımız Süper Lig’e alıştı, özgüvenleri geldi. Tabii bir de Gekas faktörü var. Gekas takımımızı tamamlayan futbolcu oldu. Katkısı gerçekten çok büyük” açıklamasını yaptı. Bursaspor’da hiçbir futbolcuya özel önlem almayacaklarını sözlerine ekleyen genç çalıştırıcı; “Çok tehlikeli silahları, hem iyi yönleri hem de zaafları var. Ancak biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtacağız” dedi.

İstikrar önemli

Ligin ilk yarısında kötü sonuçlar almalarına karşın yönetimin arkasında durduğunu belirten Hamza Hamzaoğlu; “İstikrar önemli. Bazı şeyleri oturtmak için zaman gerekli. Akhisar halkının ve yönetiminin de böyle bir yapısı var. Göreve getirdiğiniz kişiye güveneceksiniz ki başarı gelsin” diye konuştu.

Şampiyonluktan önemli ne var?

Bursaspor’un Ertuğrul Sağlam döneminde büyük bir çıkış yakaladığını söyleyen Hamzaoğlu; “Şampiyonluğu kazandılar. Daha önemli ne olabilir ki? Ancak bazı şeyler uymadı Sağlam ile yollar ayrıldı. Hikmet Karaman da son dönemde başarılı gidiyor ve Bursaspor yine o çıkışı yakaladı” dedi.(Tolgay ATAOKAY'ın ÖZEL HABERİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.