Hava Durumu

Biz Serdar Aziz'i değil o bizi istiyor

Beşiktaşlı yönetici Metin Albayrak, Bursasporlu futbolcu konusunda suskunluğunu bozarak flaş bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2016 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2016 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Biz Serdar Aziz'i  değil o bizi istiyor
Beşiktaşlı yönetici Metin Albayrak, 25 yaşındaki stoper için kapıyı 6,5 milyon Euro’dan açan Yeşil-Beyazlılar’a şu cevabı verdi: Borussia Dortmund, Barcelona’dan Marc Bartra’yı neredeyse bu paraya aldı. Konuşulan rakamlar oldukça fazla. Hem biz Serdar Aziz’i değil; Serdar Aziz bizi istiyor! 

Yeni sezon öncesinde savunma hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar’ın, son 2 yıldır peşinde olduğu Bursasporlu Serdar Aziz için tekrar atağa kalktığı ortaya çıktı. Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda 25 yaşındaki stoper için Yeşil-Beyazlılar’la temasa başlayan yönetimin; 6,5 milyon Euro’luk bonservis bedeli cevabını aldığı öğrenildi. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Metin Albayrak, görüşmeleri doğrularken Bursaspor’un istediği bedelin çok yüksek olduğunu belirtti.

‘Çakıl taşı değil!’

Transfer konusundaki planlamalarını belirledikleri bütçe üzerinden yapacaklarını söyleyen başarılı yönetici, “Biz Serdar Aziz’i değil; Serdar Aziz bizi istiyor. Bunu da herkes biliyor! Borussia Dortmund Marc Bartra’yı neredeyse bu paraya aldı. Avrupa’da transferler bu paralara bitiyor. Transfer bütçemizin dışına çıkmayacağız. Konuşulan rakamlar oldukça fazla. Bunlar çakıl taşı değil!” ifadelerini kullandı. Kaynak: Fanatik
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.