Hava Durumu

Biz yapsak kırmızı çıkardı

Galatasaray'ı ellerinden kaçırdıklarını söyleyen kaptan Ertuğrul Ersoy hakemlerin çifte standart uyguladığını söyledi. Ertuğrul, "Ozan Kabak'ın Lima'ya yaptığı pozisyonu ben veya Chedjou Galatasaraylı bir oyuncuya yapmış olsaydı kırmızı kart olurdu. Ama onlara sarı kart çıktı." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2018 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2018 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Biz yapsak kırmızı çıkardı

SAMET HOCA'DAN FIRÇA YEDİK

Bursaspor kaptanı Ertuğrul Ersoy Galatasaray ile oynanılan maç sonunda değerlendirmede bulundu. Rakiplerini ellerinden kaçırdıklarına üzüldüklerini dile getiren genç futbolcu, "Gerçekten üzüntülüyüz. Soyunma odasına geldiğimizde de Samet Hoca'dan da bir fırça yedik. Ligin liderli olan bir takımla deplasmanda oynadık ve berabere kaldık. Normalde iyi bir skor ama oynadığımız oyun bu skoru kötü bir hale çevirdi." diye konuştu. Hakemlerin verdiği kararı da eleştiren Ertuğrul Ersoy, "Ozan Kabak'ın Lima'ya yaptığı pozisyonu ben veya Chedjou Galatasaraylı bir oyuncuya yapmış olsaydı kırmızı kart olurdu. Ama onlara sarı kart çıktı. Bize sarı kartlar da kolay çıktı." ifadelerini kullandı.

BİZ DOĞRU YOLDA İLERLİYORUZ

Geçen sezon Paul Le Guen döneminde Galatasaray'a 5-0 yenildiklerini hatırlatan Ertuğrul Ersoy, "Ne olursa olsun doğru yolda olduğumuza inanıyorum. Oynadığımız oyunla insanları mutlu ediyoruz. İleride galibiyetlerle de memnun etmek en büyük amacımız. Geçen sezon bu sahada ağır bir mağlubiyet almıştık. Şu an berabere kaldığımız için üzülüyoruz. Bu gelişmekte olan bir takım olduğumuzu gösteriyor" dedi. Samet Aybaba'nın özellikle gençlere büyük katkı yaptığına değinen Ertuğrul Ersoy, "Hocamız genç oyuncuları seviyor ve şans veriyor. Ramazan ve Burak bu fırsatları iyi değerlendirdiler bence. Ben de onlar adına mutlu oluyorum. İkisi de doğru yolda." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.