Hava Durumu

Bize müsaade!

Bursaspor'un genç kaptanı Ertuğrul Ersoy ile başarılı kalecisi Okan Kocuk, Başkan Mesut Mestan ile görüşerek 1 hafta boyunca transfer çalışması yapmak için izin istedi. 2 oyuncu da bonservis ücreti getirerek takımdan ayrılacak.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2019 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2019 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bize müsaade!

Spor Toto 1. Lig'de iddialı bir kadro kurarak yeniden Süper Lig'e dönmek isteyen Bursaspor, 2 önemli yıldızından gelen haberle şoka girdi. Yeşil Beyazlı takımın altyapısından yetişen kaptan Ertuğrul Ersoy ile başarılı file bekçisi Okan Kocuk, Başkan Mesut Mestan ile görüşerek takımdan ayrılmak istediklerini belirtti. 2 futbolcu ilk olarak Mestan'dan transfer görüşmesi yapmak için 1 haftalık izin alırken, ardından da çarşamba günü İbrahim Yazıcı Özlüce Tesisleri'nde start alacak ilk etap çalışmasına katılmamak için izin aldı.

Kongre öncesi adı İtalyan temsilcisi Lecce ile geçen Ertuğrul Ersoy'un yine ilk tercihinin Avrupa olduğu öğrenildi. İtalya öncelikli olarak Avrupa'da takımlarla görüşecek Ertuğrul için Başkan Mesut Mestan'ın en az 2 milyon 500 bin Euro'luk bir bonservis bedeli istediği öğrenildi. Genç kaptan istediği bonservis ve maaşı Avrupa'da bulamazsa Süper Lig ekipleriyle masaya oturacak. Okan Kocuk'un ise ilk tercihinin Süper Lig olduğu bildirildi. Okan kendisini isteyen Süper Lig ekipleriyle görüşecek ve en çok bonservis bedeli ödemeyi kabul eden ile sözleşme imzalayacak.

MARKAJ GÜNDEMİ BELİRLEYECEK

AS TV'nin ekran klasiği Markaj, Bursaspor'da yine gündemi belirleyecek.Yeşil Beyazlılarda yaşanan teknik direktör ve transfer sürecinin yorumlanacağı ve Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un sunacağı programa Adem Vural, Erkan Öncel, Levent Batur ile Çetin Sabırlı katılacak. Markaj saat 20.30'da başlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.