Hava Durumu

Bizi taciz ettiler

Eğitim Bir-Sen Bursa Şubesi Başkanı Numan Şeker, Türk Eğitim-Sen’in üyelerini telefonla taciz ettiğini ileri sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2013 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2013 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bizi taciz ettiler

Eğitim Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, Türk Eğitim-Sen’in üyelerine yaptığı telefon tacizi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

2 gündür üyelerine tacizli cep telefonu mesajı geldiğini söyleyen Şeker, “Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen bir ihanetten söz ediyor. Oysa asıl ihanet, yaşanan olaylara ve dökülen kanlara göz yummak değil midir? Türkiye her bir buçuk yılda bir hükümetin düştüğü ve 10 yılda bir darbenin yapıldığı, istikrarı arayan bir ülkeydi. Cumhuriyet tarihinde en iyi iyileştirmenin yapıldığı dönemdeyiz. Emek ve ekmek mücadelesi verdiği zannedilen sivil ırgatçıları ve ülke kaynaklarının peşkeş çekildiği dönemleri gördük. 28 Şubat’ın ülkeye faturası 381 milyar dolar oldu” dedi.

Üyelerine gönderilen mesajlar hakkında da konuşan Şeker, “Üyelerimize, ‘Geçmişte Türk Eğitim-Sen çatısı altında birlikte olduğumuz sizi yol ayrımında yeniden onurlu mücadelenin adresi sendikamıza davet ediyoruz. Hala geç kalmadınız, istifa için son 3 gün’ gibi mesajlar geliyor. Bu durum için gerekli mercilere müracaatımızı yaptık” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.