Hava Durumu

Bizim için itici güç

Timsah'ın son haftalarda şov yapan yıldızı, yağmur çamur dinlemeden deplasmanlara bile giden taraftarı övdü

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2017 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2017 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bizim için itici güç

Atiker Konyaspor galibiyeti sonrası konuşan Jires Kembo, "Taraftarlarımız hem benim hem de takım için itici güç oluyor. Fenerbahçe maçı için de bizi desteklemelerini istiyorum" dedi

İYİ HİSSEDİYORUM

Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor'u 3-0 mağlup ederek puanını 24'e yükselten Bursaspor'da keyifler yerinde. Elde edilen galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Timsah'ın yıldız ismi Jires Kembo, "Öncelikle taraftarımıza destekleri için çok teşekkür ediyorum. Yağmur, çamur dinlemeden deplasmanlara gelen taraftarımızın Konyaspor galibiyetinde büyük payları var. Fenerbahçe maçı için de bizi desteklemelerini istiyorum. Hem benim için hem de takım için büyük bir itici güç oluyorlar. Son haftalarda kendimi fizik ve performans olarak iyi hissediyorum. Bu performansı skora da yansıttığım için çok mutluyum" diye konuştu.
İKİNCİ YARI UYUDUK

Atiker Konyaspor mücadelesinde de başarılı bir performans sergileyen Muhammed Şengezer, "İlk yarıda skoru bulduk. İkinci yarı uyuduk ama skoru korumayı başardık. Çok iyi oynadığımız bir ilk yarının ardından ikinci devre Konyaspor etkili olan taraf oldu. Sonuç olarak deplasmanda kazanmamız önemliydi. Şimdi Fenerbahçe maçına konsantre olmuş durumdayız. Hocamız Paul Le Guen bana güveniyor. Hatta Başkanım Ali Ay ve hocam Le Guen sezon başında bana güvenmişlerdi. Ben de onları yanıltmamak için daha çok çalışacağım. Bu performansım benim için yeterli değil" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.