Hava Durumu

'Bizim için lig yeni başlıyor'

Ligin ilk iki haftasında Euroleague temsilcilerine kaybettiklerini belirten Mavi Beyazlıların deneyimli çalıştırıcısı, “ Potansiyel ortaya koyuyoruz ancak oyunumuzu geliştirmeliyiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2016 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2016 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Bizim için lig yeni başlıyor'
Spor Toto Basketbol Süper Ligi 2. haftasında Galatasaray Odeabank'a iki sayı farkla mağlup olan TOFAŞ'ta Başantrenör Orhun Ene, kendileri için ligin önümüzdeki haftaki Demir İnşaat Büyükçekmece maçıyla başlayacağını söyledi.

İlk iki haftada Euroleague takımlarıyla karşılaştıklarını ifade eden başarılı çalıştırıcı, “İki maçta da rakibi takip ederek oyun içinde kalmaya çalıştık. Potansiyel ortaya koyuyoruz ama maçın içinde iniş çıkış göstermeyi anlamak mümkün değil. Çıkışta olduğumuz anları oyunun geneline yaymaya çalışacağız. Bizim için lig bundan sonra başlıyor. Bundan sonra kendimize iyi pozisyon almak için oyunumuzu geliştirmemiz gerekiyor. Taraftarımıza da Galatasaray maçında yarattıkları atmosferden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Hedef maçı Büyükçekmece 

TOFAŞ'ın yetenekli isimlerinden Yiğit Arslan,  Galatasaray Odeabank karşısında yaptıkları geri dönüşün galibiyete yetmediğini söyledi. Taraftarların oyuna dahil olmasıyla skora ortak olduklarını ifade eden genç oyuncu, “Bu maçı kazanmayı çok istiyorduk ama maalesef son saniyede yediğimiz basketle mağlup olduk. Ligin henüz başı. Gelecek hafta hedef maçlarımızdan birine çıkacağız. O maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.