Hava Durumu

Bizimle değilsin Mourinho!

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçlarından ikisi dün gece oynandı ve Alman ekibi Bayern Münih ile Fransız temsilcisi PSG çeyrek finale yükseldiler.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2015 08:48
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2015 08:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bizimle değilsin Mourinho!
PSG ile Chelsea arasındaki maç Londra'da oynandı. Uzatmalara giden ve 2-2 berabere biten karşılaşmada Paris St Germain, deplasmanda atılan gol avantajıyla Chelsea'yi elemeyi başardı ve çeyrek finale yükseldi. Uzatmalara giden ve 2-2 berabere biten karşılaşmada Paris St Germain, deplasmanda atılan gol avantajıyla Chelsea'yi elemeyi başardı ve çeyrek finale yükseldi.



Chelsea'deki ikinci döneminde Londra ekibiyle iddialı bir sezon geçiren Portekizli teknik adam Jose Mourinho, 6 yıl sonra ilk kez "Devler Ligi"ne ikinci turda veda etti. Mourinho, İtalya'nın Inter ekibini çalıştırdığı dönemde İngiliz ekibi Manchester United ile eşleşmişti. İlk maçta sahasında golsüz berabere kalan Inter, Old Trafford Stadı'nda rakibine Vidic ve Ronaldo'nun golleriyle 2-0 mağlup olmuş ve Şampiyolar Ligi'nin ikinci turunda elenmişti. "Devler Ligi"nde Fransız ekiplerine karşı 18'nci maçına çıkan Mourinho, dün gece üçüncü mağlubiyetini aldı.



BAYERN MÜNİH GOL OLDU YAĞDI

Gecenin bir diğer maçında Shakhtar Donetsk'i 7-0 yenen Bayern Münih, son 9 yılda 8. kez çeyrek finale yükseldi.
Allianz Arena'da 70 bin seyircinin izlediği karşılaşmanın 3. dakikasında Shakhtar 10 kişi kalırken, Alman ekibi farka koştu.

2012 yılında Basel'i 7-0 yenen Bayern Münih, böylelikle Şampiyonlar Ligi kulüp rekorunu yineledi. Gol sayısını 26'ya çıkaran Thomas Müller, "Şampiyonlar Ligi'nin en skorer Alman futbolcusu" unvanını Mario Gomez ile paylaştı.

Öte yandan, karşılaşmada sakatlık geçirerek 19. dakikada yerini Sebastian Rode'ye bırakan Hollandalı oyuncu Arjen Robben'in bacağında sinir sıkışması tespit edildiği öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.