Hava Durumu

BlackBerry'den büyük atak

Artık bir daha model üretmez diye beklenen BlackBery yeni modelini geçen günlerde tanıttı. BlackBerry Aurora satış fiyatları ise 260 dolar.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2017 01:39
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2017 01:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BlackBerry'den büyük atak

BlackBerry'nin merakla beklenen telefonu tanıtıldı. BlackBerry Aurora adı verilen yeni model, BB Merah Putih tarafından resmen duyuruldu.

BlackBerry Aurora'nın dünyanın çift sim kartlı ilk BB telefonu olduğunu açıklayan BB Merah Putih, Snapdragon 425 yonga seti, 5.5 inç'lik 720p ekran, 4 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı, 13 MP ana kamera, 8 MP ön kamera ve 3000 mAh pilden oluşuyor. Android 7.0 Nougat işletim sistemine sahip olan BlackBerry Aurora, 178 gr ağırlığında tasarlanıyor.

BlackBerry Aurora satış fiyatının yaklaşık olarak 260 dolar olduğu açıklanıyor. Türk lirası karşılıüı ise 977 TL'ye denk geliyor.

Siyah, gümüş ve altın renk seçeneklerinin bulunduğu BlackBerry Aurora, ön sipariş almaya başladı. Ön sipariş süresi 12 Mart'ta bitiyor.

BLACKBERRY ÖZELLİKLERİ NEDİR?

Kanadalı bir telekomünikasyon ve kablosuz cihaz üreticisi olan BlackBerry, ortadan kaybolmak üzereyken bir atak gerçekleştirdi ve BlackBerry Aurora modelini üreterek, tanıtımını gerçekleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.