Hava Durumu

Bodrum'da gece yarısı huzur operasyonu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, yoğunlukla gece kulüplerinin bulunduğu Gümbet Mahallesi'nde 250 polisin katılımıyla huzur operasyonu düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2017 07:48
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2017 07:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bodrum'da gece yarısı huzur operasyonu

Bodrum Emniyet Müdürlüğünce gerçekleştirilen operasyon öncesinde güvenlik güçleri Gümbet Meydanı'nda buluştu. Burada birimlere ayrılan polis ekipleri, "Barlar Sokağı" diye bilinen bölgede eş zamanlı şekilde bütün gece kulüplerinde alkol denetimi ve Genel Bilgi Taraması (GBT) yaptı.

Narkotimde görevli 2 dedektör köpeğin de katıldığı operasyonda, çeşitli suçlardan arama kaydı bulunanlar ile üst aramalarınd

a uyuşturucu madde ele geçirilen kişiler gözaltına alındı. Polis ekiplerinin çalışması sırasında bazı gece kulüplerinde, ekiplere yönelik teşekkür anonsları da yapıldı. Huzur operasyonuna, Bodrum Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya da katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren operasyonun ardından polis ekipleri bölgeden ayrıldı.

Caddedeki bir işletmenin sahibi Zeynel Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, uygulamayı başarılı bulduklarını söyledi.

Yapılan operasyonların kendilerinin güvenliği için olduğunu dile getiren Kılıç, "Polis ekiplerine biz de yardımcı olduk. Tatilciler de uygulamadan memnun kaldı. Bu tür operasyonların zaman zaman tekrarlanmasını istiyoruz." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.