Hava Durumu

Bodrum'da patlama

Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen tüp patlamasında 1’i ağır, 2 kişi hafif yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2013 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2013 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bodrum'da patlama

Patlama, Emniyet Müdürlüğü arkasında bulunan Yokuşbaşı Mahallesi Filiz Sokak'ta bulunan 3 katlı evde meydana geldi. Patlamanın etkisiyle evde bulunan 3 kişi yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların 112 acil servise haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk olarak yaralılara evde müdahale etti. Evin giriş katında kiracı olduğu öğrenilen Sevgi Kartal ve evin 2. katında bulunan Ayşe Kaya ve Nuriye Kaya, yapılan ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı. Olay yerine sevk edilen birçok itfaiye ekibi ise patlama sonucu çıkan yangına müdahale etti.


Patlamanın meydana geldiği anda evde bulunmayan ve yaralı Ayşe Kaya’nın kızı olduğu öğrenilen kadın, savaş alanına dönen evi görünce sinir krizi geçirdi. Güçlükle komşuları tarafından sakinleştirilen kadın hastaneye annesinin yanına koştu. Okulların tatil olması nedeniyle evde bulunan 2 çocuğun köyde olması ise olası bir faciayı önledi.


Öte yandan, patlamanın meydana geldiği evde itfaiye ekipleri soğutma çalışmaları yaparken patlamanın nedeninin tüp olma ihtimalinin üzerinde duruyor. Bu arada çökme tehlikesi olan ev için tedbirler alınırken, polis ise olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.