Hava Durumu

Boğazı kesilerek öldürülen Cansel için 20 gözaltı

Manisa'da kaybolduktan 3 gün sonra ormanlık alanda boğazı kesilmiş halde bulunan 17 yaşındaki Cansel Bağlı cinayetine ilişkin 20 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2016 18:36
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2016 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Boğazı kesilerek öldürülen Cansel için 20 gözaltı
Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı Hüdük mahallesinde oturan 17 yaşındaki Cansel Bağlı 4 gün önce evden çıktı. Ailesine haber vermeden evden ayrılan genç kız, esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu.

Habertürk'ün haberine göre kızının hayatından endişe eden baba Ahmet Bağlı ile anneNurhayat Bağlı, jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundu. Bağlı'nın ağabeyi Akın Bağlı da sosyal medyadaki kendi hesabından "Kayıp aranıyor. Bilen görenlerin araması rica olunur" notuyla cep telefonu numarası bıraktı.

ÖLDÜRÜLMÜŞ OLARAK BULUNDU

Jandarma ve aile Cansel Bağlı'yı her yerde ararken, evlerinin yakınındaki dere kenarında cesedi bulundu. Yapılan incelemede genç kızın boğazının bıçakla kesilerek öldürüldüğü, vücudunda da darp izleri olduğu tespit edildi. Ailenin 6 çocuğundan biri olan Cansel Bağlı'nın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

20 GÖZALTI

Genç kızın öldürülmesi ardından jandarma cinayetle ilgili 20 kişiyi gözaltına aldı. Genç kızın anne ve babasının da ifadesine başvurulmak üzere gözaltında olduğu öğrenildi.

Jandarma genç kızın en son görüştüğü kişileri tespit etmeye çalışırken, lisede okuyan genç kızın derslerinin kötü olmasından dolayı baba Ahmet Bağlı tarafından okuldan alındığı ortaya çıktı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.