Hava Durumu

Boğazı ve cinsel organı kesilerek öldürülmüştü... Futbolcu cinayetinde şoke eden detay

24 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Daniel Correa Freitas'ı öldüren katil zanlısının, futbolcuyu evine eşiyle beraber olması için çağırdığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2018 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2018 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Boğazı ve cinsel organı kesilerek öldürülmüştü... Futbolcu cinayetinde şoke eden detay

Brezilya'da öldürülmüş ve cinsel organı kesilmiş halde bulunan Sao Paulo'nun futbolcusu 24 yaşındaki Daniel Correa Freitas'ın cinayetinde, şoke eden detay ortaya çıktı. Katil zanlısı Edison Brittes'in futbolcuyu eşi ile ilişkiye girmesini davet ettiği ve yatak odasında eşi ve futbolcuyu beraber görünce kıskançlık krizine girdiği, cinayeti bu yüzden işlediği belirtildi.

Edison'a çok yakın bir kaynak, evde doğum günü partisi sırasında iş adamı Edison'un Daniel'i eşi Cristana ile ilişkiye girmeye davet ettiği ve fikrini değiştirip yatak odasına girince kıskançlık krizine girip cinayeti işlediğini belirti.

"O GECE KOKAİN ÇEKİP EŞİNİ BAŞKASIYLA GÖRMEK İSTEDİ"

Yüzünü eli ile kapatıp bir video ile cinayet gecesi yaşananları anlatan Edison'a çok yakın olan kaynak ve cinayet sırasında evde olan kaynak, Edison'un o gece kokain kullandığını ve eşinin Correa ile cinsel ilişkiye girerken izlemek istediğini söylediğini ifade etti. İtirafçı olan kişi, Edison'un yatak odasına girince fikrini değiştirip oyuncuyu öldürdüğünü söyledi.

EDISON İTİRAF ETTİ: İKİSİNİ YATAKTA GÖRÜNCE ÖLDÜRDÜM

35 yaşındaki iş adamı Edison, polis ifadesinde ilk önce susma hakkını kullandı. Daha sonra pencereden yatak odasına girdiğini ve eşini futbolcu ile yatakta görünce cinayeti işlediğini söyledi. Katil zanlısı, basına yaptığı açıklamada ise yatak odasının kilitli kapısını omuzu ile kırıp içeri girdiğini belirtti.

Polis ayrıca cinayet sırasında Edison'a yardım ettikleri belirlenen 18 yaşındaki David da Silva, 19 yaşlarındaki Igor King ve Eduardo da Silva'nın yakalanması için çalışma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.