Hava Durumu

Boğazından bıçaklanmıştı... O davada flaş gelişme!

Dün Şişli'de boşanmak üzere olan eşi Leyla Karal'ı boğazını keserek öldüren 51 yaşındaki Ali Karal çıkarıldığı İstanbul Sulh Ceza Hakimliği tarafından, "kasten öldürmek" suçundan tutuklandı. Leyla Karal'ın eşinin, teyzesini taciz ettiği için boşanma davası açtığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2018 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2018 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Boğazından bıçaklanmıştı... O davada flaş gelişme!

Şişli'de dün 51 yaşındaki Ali Karal bir hafta önce kendisine boşanma davası açan eşi Leyla Karal ile konuşmak için buluştu. Çıkan tartışma sonrası Ali Karal 38 yaşındaki eşi Leyla Karal'ı boğazını keserek öldürdü. Karal, cinayetin ardından polise giderek teslim oldu. Emniyetteki işlemlerin ardından bugün İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen Ali Karal savcıya verdiği ifadede pişman olduğu söyledi. Savcılık tarafından tutuklanması talebi ile İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Ali Karal, "kasten öldürmek" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EŞİNİN TEYZESİNİ TACİZ ETMİŞ

Öğrenilen bilgiye göre Leyla Karal eşinin teyzesini taciz ettiğini öğrenince boşanma davası açtı. Yaklaşık bir hafta önce boşanma davası açan Karal'ı eşi konuşmak üzere Şişli'ye çağırdı. Konuşma sırasında Leyla Karal'ın kendisine hakaret ettiğini söyleyen Ali Karal kendisini kaybettiğini ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.