Hava Durumu

Bölükbaşı kafa karıştırdı

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’nın Brezilyalı yıldız Ronaldinho ile ilgili yaptığı iki açıklama kafaları karıştırdı. Bölükbaşı önce “Menajeriyle temas halindeyiz” ifadesini kullandı, sonrasında ise “ne menajeri ne de kendisiyle görüştüm” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2015 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2015 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bölükbaşı kafa karıştırdı
MENAJERİNE ULAŞTIK

Bursaspor’da farklı Sivas yenilgisi, futbolculara yapılacak ödeme ve fabrikaların satışının konuşulduğu şu günlerde Başkan Recep Bölükbaşı’nın Ronaldinho çıkışı tam anlamıyla gündem değiştirme operasyonu olarak yorumlandı. Bölükbaşı, dün sabah saatlerinde Anadolu Ajansı’na yaptığı açıklamada, Timsah Arena’nın açılışında bir dünya yıldızını getirmeyi amaçladıklarını ve bu bağlamda bir arkadaşı aracılığıyla Brezilyalı Ronaldinho’nun menajerine ulaştıklarını söyledi.

PARA KONUŞULMADI

Bölükbaşı açıklamasını şu sözlerle sürdürdü “Bursaspor'un adını tüm dünyaya duyurmak için Ronaldinho'yu transfer etmek istiyoruz. Timsah Arena Stadı'nın dolması için gelecek sezon kadromuzda yıldız bir oyuncu olacak. Temaslarımız sürüyor. Bu görüşmeden Ronaldinho'nun da bilgisi var. Henüz para konuşulmadı ama ben Bursaspor'un artık dünyaca tanınmış yıldız futbolcuları kadrosuna katması gerektiği inancındayım."

ŞENOL GÜNEŞ BİLMİYOR

Bölükbaşı açıklamasında ayrıca Ronaldinho transferi düşüncesinden teknik direktör Şenol Güneş’in bilgisi olmadığını da kaydetti. Bu açıklama ülke spor kamuoyunda geniş yankı buldu. Ancak birkaç saat sonra Recep Bölükbaşı’nın bu kez Doğan Haber Ajansı’nda konu hakkında ikinci beyanatı yayınlandı. Brezilyalı yıldız Ronaldinho ile ilgili bu kez farklı bir yorumda bulunan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı “Ortada bir şey yok” dedi.

BENİM DIŞIMDA GELİŞİYOR

Bursaspor Başkanı konuyla ilgili ikinci açıklamasını “Yurtdışından bir arkadaşım, bana sezon başında önermişti. Ben
görüşmedim. Arkadaşımın görüşmeleri devam ediyor. Ancak netleşen bir şey yok. Ben bugüne kadar Ronaldinho’nun ne menajeri ne de kendisiyle görüştüm. Olaylar benim dışımda gelişiyor” sözleriyle devam ettirdi. Bölükbaşı’nın aynı gün içinde aynı konuda iki farklı açıklama yapması kafaları karıştırdı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.