Hava Durumu

Bomba iddia! Acun Ilıcalı 20 yaşındaki modelle aşk yaşıyor!

Geçtiğimiz aylarda Şeyma Subaşı'ndan ayrılan Acun Ilıcalı'nın, 2017 Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Itır Esen ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2019 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2019 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bomba iddia! Acun Ilıcalı 20 yaşındaki modelle aşk yaşıyor!

Geçtiğimiz aylarda Şeyma Subaşı'ndan ayrılan Acun Ilıcalı'nın adı Itır Esen ile anılıyor. Magazin gündemine bomba gibi düşen olayda Acun Ilıcalı ile Itır Esen'in baş başa yemek yedikleri ve Dubai'de tatil yaptıkları iddia edildi.

DUBAİ'DE TATİL YAPTILAR

2017 Miss Turkey Türkiye güzeli Itır Esen ile Acun Ilıcalı arasında aşk dedikodusu magazin gündemine bomba gibi düştü. Kendisinden bir çocuğu olan Şeyma Subaşı ile geçtiğimiz aylarda tek celsede boşanın Acun Ilıcalı ile Itır Esen'in aşk yaşadıları, baş başa yemek yedikleri ve yurtdışında tatil yaptıkları iddia edildi. Vakitsiz Horoz'un haberine göre; İkilinin Bağdat Caddesi'nde bir restoranda görüldükleri, birlikte tiyatroya gittikleri son olarak da Dubai'de kısa bir tatil yaptıkları iddia ediliyor.

ŞEYMA'NIN İKİZİ GİBİ

Geçtiğimiz günlerde model Itır Esen'in, Acun Ilıcalı ile sevgili olduğu iddia edildi. Her ne kadar bu habere çok itibar edilmese de, sosyal medya şimdiden Itır Esen ve Şeyma Subaşı'nı kıyaslamaya başladı. 'Şeyma ve Itır ikiz mi?' gibi yorumların da sonu gelmedi. İki genç kadının benzerliğini ortaya koyan fotoğraflar ise herkesi şaşkına uğrattı. Subaşı ve Esen'in benzerlikleri sadece tiple de sınırlı değil... Verdikleri pozlar ve stilleri de neredeyse birebir aynı. Subaşı ve Esen'in profillerini incelediğinizde ikisinin de şapka tutkunu olduğunu görebiliyorsunuz. Uzun çizmeler vazgeçilmezleri. Kapüşonlu sweatshirt giymeyi sevdikleri gözlemlenen Subaşı ve Esen, oldukça benzer kıyafetler giyerek, zevklerinin de hemen hemen aynı olduğunu gözler önüne serdi.

ITIR ESEN KİMDİR?

Itır Esen, Yeşilçam oyuncularından Itır Esen'in yeğeni. Seslendirme sanatçısı Hayri Esen'in de torunu olan Itır Esen, 1999 yılında dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nde okuyan Esen, üç yıldır podyumlarda yer alıyor. Itır Esen, Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacıların defilelerinde podyuma çıktı. Miss Turkey 2017'de birinci olan Esen'in tacı attığı tweet yüzünden geri alınmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.