Hava Durumu

Bomba iddia! Fenerbahçe Aatif Chahechoue ile anlaştı

Çok sayıda kulübün transfer etmek istediği Aatif Chahechoue ile ilgili Fenerbahçeli eski futbolcu ve yorumcu İlker Yağcıoğlu, flaş bir iddia ortaya attı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bomba iddia! Fenerbahçe Aatif Chahechoue ile anlaştı
Futbol yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe'nin Medicana Sivasspor'da forma giyen Aatif ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

lker Yağcıoğlu, kişisel Twitter hesabından attığı tweette, "Fenerbahçe'nin ilk transferi Aatif Chahechou, anlaşma tamam" diye yazdı.

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, geçtiğimiz günlerde Aatif hakkında yaptığı açıklamada, "Bizzat Mecnun Otyakmaz ile görüştüm. Medicana Sivasspor, Aatıf için 4 milyon Euro bonservis bedeli istiyor" ifadesini kullanmıştı.

29 yaşında ve 1.76 metre boyundaki Aatıf, futbol kariyerine Fransa'nın Nancy takımında başladı. 2005-2012 yılları arasında sırasıyla RC Paris, Oliympique Noisy-le-Sec, Entente ve Nancy kulüplerinde forma giyen Aatıf, 2012'de Bulgaristan'ın Chernomoret takımına transfer oldu.

Fas Milli Takımı'nda da forma giyen Aatıf, 2013'te 600 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Sivasspor'a geldi. Tecrübeli futbolcu bu sezon forma giydiği 33 maçta 12 gol, 3 asist üretti. Aatıf'in kırmızı beyazlı kulüple 2017 yılına dek sözleşmesi bulunuyordu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.