Hava Durumu

Bomba imha uzmanları uğraşırken o otomobilinin derdine düştü

Bolu’da, kaldırıma bırakılan şüpheli valiz bomba paniğine neden olurken, trafiğe kapatılan sokakta bulunan otomobilini almak isteyen bir kadın polise zor anlar yaşattı. Binaların arkasından dolaşarak çitlerin üzerinden atlayıp otomobiline ulaşmak isteyen kadın, güçlükle güvenlik şeridinin dışına çıkartıldı ve fünye ile patlatılan valizden çöp çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2014 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2014 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bomba imha uzmanları uğraşırken o otomobilinin derdine düştü

Saat 10.00 sıralarında Tabaklar Mahallesi Kıraç Sokak’ta kaldırıma bırakılan valizi görenler bomba olbileceği ihtimalini düşünerek polisi aradı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, çevrede geniş güvenlik önlemi alındı. Sokağın girişleri kapatılırken, olay yerine bomba imha uzmanı çağırıldı. Sokağın boşaltılmasının ardından bomba imha uzmanının inceleme yaptığı sırada olay yerine gelen Meryem Keskin güvenlik şeridinin içerisinde kalan otomobilini almak istedi. Polis ekipleri güvenlik nedeniyle Meryem Keskin’in 14 EH 551 plakalı aracının yanına gitmesine izin vermedi.

Otomobilinin hasar görmesinden endişe duyan Meryem Keskin, binaların arkasından dolaşarak boş araziden geçip çitlerin üzerine çıkarak aracına ulaşmaya çalıştı. Meryem Keskin’in aracına yöneldiğini gören polisler engellemek için yanına koştu. "Bırakın beni, aracımı alacağım. Ben o arabaya 9 bin TL verdim" diye polislere yalvaran Meryem Keskin’e can güvenliği nedeniyle aracını almasına izin verilmedi. Polis ekipleri aracını almak için ısrar eden Meryem Keskin’i güçlükle güvenlik şeridinin dışına çıkarttı. Sakinleşmesi için ekip otosuna bindirilen ve bir hastanede temizlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen Meryem Keskin aracına zarar geleceğini düşünerek gözyaşı dökerken, sakinleşmesi için polis merkezine götürüldü.

Bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatılan valizden çöp çıktı. Keskin’in aracı herhangi bir zarar görmezken, patlatma işleminin ardından sokağa giriş çıkışlar açıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.