Hava Durumu

Bombalı banka soygunu!

Muş'ta bir banka şubesine giren ve elindeki paketin bomba olduğunu söyleyen kimliği belirsiz bir kişi veznedeki paraları alarak kayıplara karıştı.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2016 20:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2016 20:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bombalı banka soygunu!
Olay bugün Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Ziraat Bankası şubesinde meydana geldi. Akşam mesai bitimine az bir süre kala müşteri gibi bankaya giren kimliği belirsiz kişi elindeki paketin bomba olduğunu söyleyerek güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Güvenlik görevlisinin silahını da alarak banka içerisindeki müşterileri ve çalışanları rehin alan kişi, veznelerdeki nakit paraları alarak kayıplara karıştı. 



155 Polis İmdat'a ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis yönlendirildi. Olay yeri inceleme ekipleri bankada parmak izi alırken kaçan soyguncunun yakalanması için banka şubesinin bulunduğu Saray Mahallesi abluka altına alındı. Özel Hareket polislerinin de katıldığı arama taramaları devam ediyor. 



Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş yetkililerden bilgi aldı ve çalışmaları yakından takip etti. Banka çalışanları uzun süre içeride tutuldu. Ayrıca banka soygununu gerçekleştiren zanlının yüzünün açık ve güvenlik kamerasına yansıdığı belirtildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.