Hava Durumu

Borç batağındaki Timsah'a Recep Altepe'den sürpriz öneri

Bursaspor'da mali sıkıntılar devam ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Recep Bölükbaşı'na yapımı devam eden Timsah Arena'nın localarını satması tavsiyesinde bulundu. Başkan Altepe'nin, Bölükbaşı'na; "Hem kalıcı gelir sağlamak hem de borçlardan kurtulmak için 70 loca statta duruyor. Burası sadece stat değil bir yaşam merkezi olacak" dediği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2014 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2014 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Borç batağındaki Timsah'a Recep Altepe'den sürpriz öneri
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yapımı devam eden Timsah Arena'nın localarının satılması ile ilgili Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'na tavsiyede bulundu. Önceki günlerde Altepe ve Bölükbaşı bir araya gelirken, Başkan Altepe'nin Bölükbaşı'na; "Hem kalıcı gelir sağlamak hem de borçlardan kurtulmak için 70 loca var. Bu locaları satıp Bursaspor'a gelir elde edebilirsiniz" dediği öğrenildi. 



DEĞERİNİ BULSUN

Başkan Altepe'nin ayrıca; "Biz Bursaspor'un her zaman yanındayız. 70 locayı satıp gelir elde edin. Ancak yok fiyata da satmamanız gerekiyor. Çünkü Timsah Arena sadece bir stat değil, yaşam merkezi olacak. Locayı satın alan burayı işyeri olarak da kullanabilecek" ifadesini kullandığı belirtildi. Mali anlamda sıkıntılı bir dönem geçiren Bursaspor'un hatırlanacağı gibi yarın futbolculara ödeme yapması gerekiyor. (Tolgay ATAOKAY'ın ÖZEL HABERİ)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.