Hava Durumu

Boşanmak isteyen eşini çocuğunun gözü önünde öldürüp...

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru 34 yaşındaki Ali Ç., kendisine boşanma davası açan eşi 33 yaşındaki Serap Ç.'yi, 4 yaşındaki oğlunun gözleri önünde, üst kattaki komşusunun dairesinde beylik tabancasıyla öldürdükten sonra, aynı silahla şakağına ateş ederek ağır yaralandı

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2016 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2016 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Boşanmak isteyen eşini çocuğunun gözü önünde öldürüp...
Konyaaltı İlçesi'ndekiolay dün akşam saatlerinde meydana geldi.

KENDİSİNİ ALDATAN KOCASINA BOŞANMA DAVASI AÇMIŞTI

Edebiyat öğretmenliği mezunu olan ve atanamayan Serap Çınar, 5 yıldır evli olduğu Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ali Ç.'a, kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açtı. Dün öğleden sonra mahkemeden gelen tebligatı alan Ali Ç., gece evde eşiyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ali Ç., sakinleşmek için banyoya girdi ve kapıyı arkadan kilitledi.

OĞLUYLA KOMŞUSUNUN EVİNE GİTTİ

Eşinin kendisine zarar vermesinden korkan Serap Ç., üst komşusunun dairesine giderek yardım istedi. Komşularının çabasıyla banyodan çıkan Ali Ç., boşanma davasını hazmedemediğini ve eşiyle barışmak istediğini söyledi. Bunun üzerine Ali Ç., yeniden konuşmak için üst komşusunun evindeki eşinin yanında gitti. Serap Ç.'ın kararında ısrarcı olması nedeniyle sinirlenen Ali Ç., yanında getirdiği beylik tabancasıyla oğlu 4 yaşındaki R.Ç. ve komşularının gözleri önünde 3 el ateş etti. Çeşitli yerlerinde vurulan Serap Ç., olay yerinde yaşamını yitirdi. Daha sonra aynı silahı şakağına dayayan polis memuru, bir kez daha tetiğe bastı.

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİYE ALINDI 

Serap Ç. olay yerinde can verirken Ali Ç. ilk müdahaleden sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ali Ç., acil servisteki müdahaleden sonra yoğun bakıma alındı.

Gazetecilere açıklama yapan Serap Ç.'ın kardeşi Murat A., eniştesinin bir süredir 22 yaşındaki E.Y ile birlikte olduğunu iddia etti. Murat A., aldatıldığını öğrenen ablasının bu nedenle boşanma davası açtığını kaydetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.