Hava Durumu

Bosna Başbakanından İnegöllü mobilyacılardan fuar isteği

Bosna Hersek Orta Bosna Kantonu Başbakanı Tahir Lendo, beraberindeki heyet ile birlikte Bursa'nın İnegöl ilçesindeki 37. MODEF Fuarı'nı ziyaret etti. Fuarı ve İnegöl mobilyasını beğenen Lendo, benzeri fuarların Bosna'da da gerçekleştirilmesini istedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2017 20:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2017 20:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bosna Başbakanından İnegöllü mobilyacılardan fuar isteği

Uluslararası Alija Düşünce Derneği organizasyonu ile İnegöl'e gelen Bosna Hersek Orta Bosna Kantonu Başbakanı Tahir Lendo ve beraberindeki işadamları 37. MODEF Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nı ziyaret ettiler. MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ tarafından karşılanan heyet stantları tek tek gezerek İnegöl mobilyası çeşitlerini incelediler.

Bosna Hersek Orta Bosna Kantonu Başbakanı Tahir Lendo, kendilerine gösterilen konukseverlik için teşekkür ederek, "Çok güzel bir fuar oluşturulmuş. Ticari ve diğer anlamlarda da birbirlerinin satışlarını üstlenebilirler. Bosna'da, özellikle Mostar ve Zenitsa şehirlerinde bu şekilde fuarlar yapılmasını rica ediyoruz. Çok güzel bir tablo ile karşı karşıya kaldım. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.