Hava Durumu

Bosna'dan BESAŞ'a ziyaret

Bosna Hersek Bursa Fahri Konsolos Yardımcısı ve Bosna Hersek ile İlişkileri Geliştirme Vakfı Başdanışmanı Ali Canlısoy ile Bosna Mlınpromex şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Sejad Mrkalj, BESAŞ’ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2016 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2016 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bosna'dan BESAŞ'a ziyaret
Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan, Bosnalı misafirleri BESAŞ’ta ağırlayarak, tesisler ve ekmek üretimi hakkında bilgiler verdi. Aydoğan, “Ziyaretimize gelen Bosnalı misafirlerimiz ile ekmek üretimi ve unlu mamuller hakkında fikir alışverişlerimiz oldu. Bosna derin tarihi ve kültürel bağlarımızın olduğu önemli bir balkan ülkesi. Türkiye’nin ve Türk halkının gönlünde önemli bir yere sahip Bosna ile ilişkiler son derece güçlü. BESAŞ olarak bizler de çalışmalarımızla gereken gayreti göstermekten her daim mutluluk duyuyoruz” dedi.

Tesis hakkında heyete bilgi veren BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan, “Mevcut üretim portföyümüzü tamamen doğal olarak, francala, kepekli, ay çekirdekli, çavdarlı, tam buğday, yulaflı, tam tahıllı, ruşeymli, mısırlı, haşhaşlı, zeytinli, cevizli, rol, rol kepek, rol tuzsuz, light, patatesli, şampiyon, çikolatalı, timsah, ramazan pidesi, köy ekmeği, organik ekmek, sandviç ekmeği ve hamburger ekmeği olmak üzere toplam 25 çeşide çıkardık” diye konuştu. Aydoğan, Kaliteli, hijyenik ve ekonomik ekmek üretimi ile Bursalılara hizmet ettiklerini aynı zamanda şehirde fiyatta dengeyi sağlayan en büyük unsur olduklarını belirtti.

Ekmek üretimi ve unlu mamuller hakkında bilgiler alan misafirler, bir belediye şirketi olan BESAŞ’ın belediyeden hiçbir yardım almaksızın kendi imkanlarıyla sektöründe lider bir firma konumuna gelmesinin takdir edilecek bir başarı olduğunu dile getirdi. Ayrıca Bursalıların kaliteli, sağlıklı ve ekonomik ekmek ve unlu mamuller ile süt ve süt ürünleri tüketimi konusunda BESAŞ sayesinde şanslı olduklarını dile getiren Bosnalı misafirler, “BESAŞ’ın üretim hizmetlerine ve tesisleşmesine hayran kaldıklarını belirttiler.

BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan tarafından, Bosnalı misafirlere Bursa’yı ve BESAŞ’ ı tanıtıcı hediyeler takdim edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.