Hava Durumu

Boyları küçük, golleri büyük

Açılış müsabakalarının ilkinde BTSO Sait Ete Ortaokulu, Ovaakça Ortaokulu'nu 3-0 la geçerken günün en farklı skorunu alan takım ise Yıldırım Ticaret ve Sanayi Odası'nı 11-0'lık skorla geçen Emek Ortaokulu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2018 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2018 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Boyları küçük, golleri büyük

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

HEYECAN VERDİLER
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen okullararası futbol küçük erkekler müsabakaları geçtiğimiz gün oynanan grup ilk maçlarıyla birlikte başladı. Minik futbolcu adaylarının yağmurlu havada oynadığı maçlar renkli görüntülere sahne olurken günün ilk karşılaşmasında ise gülen taraf Emek Ortaokulu oldu. Turuncu Mavililer zayıf rakibi Yıldırım Ticaret ve Sanayi Odası'nı Oktay (4), İlbey (2), Ramazan, Arda (3) ve Batuhan'ın golleriyle 11-0 yenmeyi başardı.

ÇALIMLAR VE ŞIK HAREKETLER...
Büyük heyecana sahne olan müsabakaların ikincisinde ise BTSO Sait Ete Ortaokulu, güçlü rakibi Ovaakça Ortaokulu'nu zorlanmadan 3-0'lık net skorla geçti. Karşılaşmanın başından sonuna kadar rakibinin yarı sahayı geçmesine izin vermeyen Sait Ete temsilcisi, girdiği pozisyonları akıllıca değerlendirince müsabakanın sonucunu lehine çevirmeyi başardı ve yeşil zeminden 3 puanla ayrılan taraf oldu. Kırmızı Beyazlılar'a galibiyeti getiren golleri ise Hakan, Berat ve Yusuf kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.