Hava Durumu

'Böyle bir adalet var mı?'

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, PFDK'nın vermiş olduğu 2 maçlık ceza ve Gaziantepspor maçının başlama saatiyle ilgili olarak açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2012 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2012 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Böyle bir adalet var mı?'

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, PFDK'nin (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu) verdiği 2 maç seyircisiz oynama cezasına tepki gösterirken, "Böyle bir adalet var mı?" dedi.

Başkan İbrahim Yazıcı, bir televizyon kanalında yayınlanan spor programına açıklamalarda bulundu. Bursa'da oynanan Gaziantepspor maçından sonra verilen 2 maç seyircisiz oynama cezasını değerlendiren Başkan İbrahim Yazıcı, şunları söyledi:

"Böyle bir cezayı hak eden ne yapmışız? Taraftar olup olmadığı belli olmayan bir kişinin cebindeki bıçaktan dolayı 2 maç ceza aldık. Böyle bir şey yok. Orada güvenlik var, polis var. Havaalanında bile çıkarken ötüyorsunuz. Daha sonra bir daha aranıyorsunuz. Bizim stat girişinde dedektör mü var? Bıçak nasıl girmiş ben nereden bilirim? Bundan dolayı nasıl suçlanırım? Önümüzdeki ilk maç Fenerbahçe ile. Stat hasılatını düşünün. Böyle bir adalet var mı? Bursa'da bir infial yarattı. Bursa, Bursaspor'la yatıp kalkan bir şehir. Sen Fenerbahçe ile maç yapacaksın seyircisiz. Neden? Tırıvırı şeyden. Tepkileri mutlaka olacaktır."

"O saatte maç oynatsınlar özür dileyeceğim"
Gaziantepspor karşılaşmasını cumartesi günü 17.00'de oynadıklarını hatırlatırken maç saatini ayrı bir ceza olarak nitelendiren Başkan İbrahim Yazıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçen hafta Bursa'da maç oynadık. Cumartesi günü saat 17.00'de. Soruyorum; bu saatte cumartesi günü seyirci gelir mi? Bu da bir ceza. Şimdi saatler geri alınacak. Önümde 4 tane daha şampiyon olmuş kulüp var. Hangisini oynatabilecekler? Bu 4 takıma cumartesi günü saat 16.00'da maç oynatsınlar ben de TFF'den özür dileyeceğim. Ama yapamayacaklar. Yapamazlar. Bu bize verilen ayrı bir ceza. Bunları söylediğim için de ayrıca ceza alıyoruz."

"Altında başka şey ararım"
Verilen cezaların altında başka şeyler aradığını ifade eden Başkan Yazıcı, bu konuda, "Ben bu federasyonu başından beri desteklemedim. Bu cezaların altında başka şey ararım. Federasyon, Bursaspor'dan hıncını çıkarıyor" diye konuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.