Hava Durumu

Böyle intihar ne görüldü ne de duyuldu

İzmir'in Balçova ilçesinde, iddiaya göre çöp torbasının içerisine girip koli bandıyla hava almayacak şekilde kapatan Hakan Kolgak, inanılmaz bir şekilde hayatına son verdi İzmir'de çöp torbasıyla intihar Kolgak'ın 5 yıl içerisinde İstanbul'da 3 defa, İzmir'de de bir defa intihar girişiminde bulunduğu ve beşinci denemesinde öldüğü ileri sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2015 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2015 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Böyle intihar ne görüldü ne de duyuldu
Bir süre İstanbul'da yaşadıktan sonra memleketi İzmir'e gelen 33 yaşındaki Hakan Kolgak, iddiaya göre geçen Çarşamba gecesi Balçova'da bir parkta tek başına oturmaya başladı.

Kolgak, ilerleyen saatlerde parkta kimsenin olmamasından faydalanıp iddiaya göre yanında getirdiği büyük çöp torbasının içerisine girdi. Çöp torbasının yanında delik açan Hakan Kolgak, çöp torbasının ucunu iple bağlayıp koli bandıyla hava almayacak şekilde getirdi. Sonra yanlardan kollarını çıkarmak için açtığı deliği, koli bandı ile hava almayacak şekilde kapatıp havasız kalarak hayatına son verdi. Sabah saatlerinde parka yürüyüş için gelen vatandaşlar şüpheli çöp poşeti görünce durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis, yaptığı kontrolde, çöp poşetinin içerisinde ceset buldu.

DÖRT KEZ İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ HAYATTA KALDI

Yapılan araştırmada, cesedin Hakan Kolgak'a ait olduğu tespit edilirken olay yeri incelemesinin ardından Kolgak'ın cesedi kaldırıldı. İşsiz olduğu öğrenilen Hakan Kolgak'ın İstanbul'da 2010 yılında iddiaya göre sevgilisinden ayrıldığı daha sonra İstanbul'da bir apartmanın 4. katında intihara teşebbüs ettiği ve hayatta kaldığı ileri sürüldü.

Ayrıca, Hakan Kolgak'ın İstanbul'da, 2011 yılında ilaç içerek yine intihara teşebbüs ettiği yine hayatta kaldığı, 2015 yılının Ocak ayında boğaz köprüsünde intihar etmek için çıktığı polis ekiplerinin çabaları sonucu ikna edildiği öğrenildi. Hakan Kolgak'ın daha sonra memleketi İzmir'e geldiği, Mart ayları başında Alsancak semtinde bileklerini keserek yine intihara teşebbüs ettiği, ancak hastanede yapılan müdahale ile kurtarıldığı öğrenildi. Ailesi ile görüşmeyen ve günübirlik işlerde çalışan Hakan Kolgak, beşinci teşebbüsünde hayatını kaybetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.