Hava Durumu

"Böyle ofsayt hatası görmedim"

Altay maçının hakemi Burak Şeker ve yardımcı Emrah Ünal'a tepki gösteren Kerem Can Akyüz, "Herkes hata yapar, insandır ama ben hayatımda bu kadar net bir ofsaytı görmeyen hakem görmedim. Neredeyse 3 metre ofsayt var" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2020 08:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2020 08:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Böyle ofsayt hatası görmedim"

HABER/Tolga Öztaş

HAKEMİN İŞİ TOPA BAKMAK DEĞİL

Altay maçında yenilen ikinci golde Kappel'in yaptığı orta öncesindeki pozisyonun içinde yer alan Kerem Can Akyüz tartışılan hakem kararıyla ilgili sadece Sönmez Medya'ya konuştu. Karşılaşmanın hakemi Burak Şeker'in 3 metre geride duran futbolcuyu görmediğini söyledi. Hakem Burak Şeker ve yardımcısı Emrah Ünal'a tepkisini dile getiren Kerem Can Akyüz, "Hakemlerin hata yapma olasılığını anlayabiliyorum. Herkes hata yapar, insandır ama ben hayatımda bu kadar net bir ofsaytı görmeyen hakem görmedim. Neredeyse 3 metre ofsayt var. Ben böyle ofsayt hatası görmedim. Kappel benim arkamda ve ben onun arkamda olduğunu biliyorum. Arkamdan çıkıyor ve hakem topa bakıyor. Hakemin işi topa bakmak değil. Hakeme işini öğretmeye çalışmıyorum. Ama hakemin işi çizgiye bakmaktır." diye konuştu

MENEMEN'İN PENALTISI VERİLMEDİ

Hakemlerle ilgili yorumunu bu kez Menemenspor Adana Demirspor maçı-na dayandırarak dile getiren deneyimli futbolcu, "Herkesin emeği var. Lütfen hakem ağabeylerimi, büyüklerimiz bu olaylara dikkat etsin. Menemenspor-Adana Demirspor maçını izliyorum. Me-nemen'in verilmeyen bir penaltısı var. Resmen evlere şenlik. 2-0'dan elbette maç dönebilir. Adana Demirspor'un mücadelesini karalamak istemiyorum. Ancak maç 2-0'ken Menemen'in penaltısı verilmiyor. Maç 2-1 olmuyor ve maç dönüyor. Burada bizim ofsaytımız veril-miyor. Ofsayttan o kadar eminim ki. Bu kadar olmaz. Gerçekten canımız çok yandı. Bu kaybettiğimiz puanları ileride ararız diye düşünüyorum. Ama inşallah bu takımı sağ salim Süper Lig'e taşıyacağız. Herkes bir emek veriyor. Bu camia çok büyük bir camia. Bu hatalar bizim geleceğimizi etkiliyor." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.