Hava Durumu

Böyle protesto görülmedi! Polise karşı Twerk yaptılar

Honduras'ta Kasım ayında yapılan tartışmalı seçimlerden sonra ülke çapındaki protestolar devam ederken iki kadın polislerin karşısında twerk yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 21:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 21:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Böyle protesto görülmedi! Polise karşı Twerk yaptılar

Dünyada suç oranının en yüksek olduğu ülkelerden biri olan, yoksulluk ve yolsuzluklarla boğuşan Orta Amerika ülkesi Hondoras'ta Juan Orlando Hernandez'in tekrar devlet başkanı seçilmesine karşı ayaklananlar arasında iki kadının görüntüleri internette büyük ilgi gördü.

POLİSE TWERK YAPTI

Videoda iki kadın gösteriler sırasında kalkanlı olan polislere karşı "twerk" dansı yaptı.

Kadınlar kimseyi umursamadan danslarına devam ederken, polisler şaşkın bir şekilde arada bir gülerken görülüyor. Video, eylemcilerin yollarda engellendiği ve Başkan Hernandez'e karşı ülke çapındaki protesto gösterileri kapsamında polisle çatıştığı sırada geldi.

ONLARCA KİŞİ ÖLDÜ

26 Kasım'da yapılan tartışmalı seçimden sonra patlak veren çatışmalarda onlarca kişi hayatını kaybetti, yüzlerce kişi hapse atıldı. Başkent Tegucigalpa başta olmak üzere birçok şehirlerde 27 Ocak'ta yapılması planlanan Hernandez'in yemin törenine yönelik protestolar devam ediyor. Protestocular seçimlerde usulsüzlük yapıldığını belirtiyor.

Öte yandan diktatörlüğe Karşı Muhalefet İttifakı adayı Salvador Nasrallah karşısında protesto çağrısında bulunup ve başkanlığın kendisinden çalındığı konusunda ısrar ediyor.

TWERK NEDİR?

Twerk daha çok kadınlar tarafından yapılan ve internete yüklenen videolar aracılığıyla gün geçtikçe popüler olan bir dans çeşididir. Cinsel yönden tahrik edici unsurlar bulunduran dansın merkezinde kalçayı hızlı hamlelerle sallamak vardır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.