Hava Durumu

Böyle vahşet görülmedi

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde 17 yaşındaki bir kız, evinin tuvaletinde doğurduğu 5 aylık bebeğini boş bir araziye gömdü. Olay, bebeğin babasının savcılığa şikayette bulunmasıyla ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2013 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2013 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Böyle vahşet görülmedi

İddialara göre, Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki B.G., erkek arkadaşı M.K.'dan (23) hamile kaldığı 5 aylık bebeği, evinin tuvaletinde düşük yaparak doğurdu. Düşük doğan bebeği kız kardeşi B.G.'nin (16) yardımıyla Karamürsel'in çıkışında bulunan boş bir araziye gömen B.G. olay yerinden ayrılarak eve döndü.
 
Kız arkadaşının düşük doğan bebeği toprağa gömdüğü bilgisine ulaşan baba M.K. ise olay sonrası savcılığa giderek şikayetçi oldu. Bunun üzerine B.G. ve B.G. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Çok sayıda polis ekibi, gözaltına alınan abla ve kardeşin tarifi üzerinde bebeğin gömülü olduğu alanda araştırma ve kazı yaptı. Alanda yapılan tüm aramalara rağmen bebeğin cesedine ulaşılamazken, olay yerinde bebeği alana getirdikleri çarşaf bulunduğu iddia edildi. Gözaltına alınan abla ve kardeş, Karamürsel Adliyesi'ne sevk edilirken, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.