Hava Durumu

Böyle vahşet görülmedi

SİNOP'ta kullanılmayan bir binada kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından 3 köpek boğazları kesilerek öldürüldü. Hayvanseverler olaya büyük tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2013 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2013 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Böyle vahşet görülmedi

Olay merkeze bağlı Kaleyazısı Mahallesi'nde kullanılmayan 3 katlı binada meydana geldi. Kimliği belirsiz kişiler, sokaktan aldıkları yavru köpeklere boş binada bakmaya başladı. Ancak bu kişiler, iddiaya göre bir süre sonra bunları kendi aralarında paylaşamayınca boğazlarını keserek öldürdü. Köpek leşlerinin çürüyüp mahalleye kötü kokuların yayılmasının ardından çevre sakinleri olayı polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler olayla ilgili soruşturma başlattı.

Duruma tepki gösteren hayvanseverler sorumluların cezalandırılmasını istedi. Konuyla ilgili olarak Sinop Sahipsiz Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Günsel Diri, "Bu olayların Sinop’a mal edilmemesi gerekir. Daha önce Türkeli İlçesi'nde yaşanan köpekleri zehirleme olayı da çok acı bir şeydi. Bu çok korkunç bir şey. Eğer bir hayvanı kesebiliyorsa, bu kapasitesi varsa her şey yapabilirler. Bu yapanlar insanlara çocuklara da zarar verebilirler. Bu işe kökten bir çözüm bulunmalı. Hayvanlar için çok üzgünüz, bir hayvanı yaşatmak için bu kadar çok çırpınıyorken böyle bir olay bizi yıktı" dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.