Hava Durumu

Bozbey: "2018 umut yılı olsun"

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 2018'i umut yılı olarak gördüklerini söyledi. Nilüfer Belediye Meclisi'nde yeni yıldan beklentilerini dile getiren Bozbey, "2018'in bütün insanlık için umutlanacağımız, umudumuzun en yüksek olduğu bir yıla dönüşmesini arzu ediyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2018 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2018 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bozbey: "2018 umut yılı olsun"

Nilüfer Belediye Meclisi, 2018 yılının ilk meclis toplantısını Halk Evi'nde bulunan Nilüfer 'Barış Meclisi'nde gerçekleştirdi. Meclis'te gündeme geçmeden önce konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, herkesin yeni yılını kutladı ve 2018'in bütün insanlık için umut yılı olmasını diledi. Bozbey, "Bugüne kadar her yeni yıl mesajında, yeni yılın barış, demokrasi getirmesini, insan hakları ihlâllerinin ortadan kaldırılmasını diledik. Ama hiçbirinin gerçekleşmediğini gördük. Onun için de bu yılı 'umut yılı' olarak değerlendiriyoruz.

Umudumuzu yitirmeyeceğimiz, umudumuzun artacağı bir yıl olsun diyoruz. 2018'in herkes için, insanlık için umutlanacağımız, umudumuzun en yüksek olduğu bir yıla dönüşmesini arzu ediyoruz. Bu anlamda herkesin yeni yılını kutluyorum" diye konuştu.
Nilüfer Belediye Meclisi'nin, 2018 yılında alacağı kararların, yapacağı çalışmaların, uygulayacağı projelerin Nilüferlileri gülümseteceğini inandığını söyleyen Başkan Bozbey, "2018'i, örnek ve lider kimliğimizi bir üst basamağa çıkaracağımız çalışmaların olacağı bir yıl olarak değerlendirmek istiyorum. Herkesin gülümseyeceği bir yıl olsun istiyoruz" diyerek beklentilerini ifade etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 2017 yılının son günlerinde bazı kişilerin sosyal medya üzerinden Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nü hedef alarak yaptığı paylaşımlara da işaret etti. Nilüfer Belediyesi'nin bütün canlılara karşı hassas olduğuna dikkat çeken Bozbey şöyle konuştu:

"Nilüfer Belediyesi olarak her canlıya olan duyarlılığımızı her yerde ifade etmeye çalışıyoruz. Sosyal medyada gündeme getirilenleri düşman olsa yapmaz. Müdürlüğün ve kurumun çalışma ahlâkına uymayan arkadaşlarımız, birinci, ikinci ihtarlarından sonra böyle bir organizasyon yaparak, kamuoyunda bunu dile getirerek, özellikle de bazı kameraların bağlantılarını keserek bu organizasyonu yaptılar. Bunlar tespit edildi. Bu, gerçek hayvanseverlerin yapmış olduğu bir kampanya değil. Belli bir amaç doğrultusunda birilerini getirmeyi, birilerini de götürmeyi hedefleyen, orasını kontrol altına almayı düşünen kişilerin yapmış olduğu bir şey. Nilüfer Belediyesi olarak asla taviz vermeyeceğiz. Biz bütün canlılara aynı şekilde yaklaşıyoruz. Ben arkadaşlarımızın bu konudaki özverili çalışmalarını biliyorum, kendilerine de teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.