Hava Durumu

Brandt: Finalde olmak istiyoruz

Dolu tribünler önünde oynadıklarında çok daha zevk aldıklarını belirten Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Jan De Brandt, "Finale herkes gelir. Ancak yarı finalde desteğe çok daha fazla ihtiyacımız olacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Brandt: Finalde olmak istiyoruz

CEV Challenge Cup yarı final ilk maçında SSC Palmberg Schwerin'i 3-1 yenerek 2 Nisan'daki rövanş öncesi final kapısını aralayan Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ikinci Avrupa kupasını müzesine koymak istiyor. Almanya'dan çok önemli bir zaferle döndüklerini belirten Başantrenör Jan De Brandt, henüz her şeyin bitmediğini ikinci maçta en az 2 set kazanmaları gerektiğini söyledi. Dönüş yolculuğu öncesi açıklamalarda bulunan Belçikalı çalıştırıcı, "Final maçlarında salonlar mutlaka dolar. Ancak yarı finalde desteğe çok daha fazla ihtiyacımız var" dedi.

İKİ SET TURU GETİRECEK

Bu galibiyeti unutup bir an önce rövanş karşılaşmasına odaklanmak zorunda olduklarını dile getiren Brandt, "Sadece ilk sette biraz problem yaşadık. Her şeyi yüzde 100 yaptığımızı söyleyemem bazı şeylerde geç reaksiyon gösterdiğimiz zamanlar oldu ancak kolay olmayacağını biliyorduk. Maça iyi başladık. İkinci sette de oyunu kontrol altında tutarken Fatma'nın sakatlığıyla bir talihsizlik yaşadık. Özellikle deplasmanda olması nedeniyle çok önemli bir sonuç oldu bizim için. Güzel bir avantajımız var ama rövanşta en az iki set almak zorundayız. Finalde olmak istiyoruz" diye konuştu.

SALON DOLUP TAŞMALI

Coşkulu bir taraftar önünde oynamanın önemine değinen Jan de Brandt, "Schwerin deplasmanında herhangi bir baskı hissetmedik. Aksine bu kadar fazla ve coşkulu bir seyirci olması bizim daha çok hoşumuza gitti. İşimizi severek yaptık. Pazar günü Bursa'daki rövanş maçında Cengiz Göllü'nün tamamen dolmasını istiyoruz. Ben Türk taraftarlarını iyi biliyorum. Eğer salonumuz dolu olursa Schwerin'in takımlarına desteği, bizimkilerin gürültüsünün yanında hiç kalacaktır. Finale herkes gelir. Ancak yarı finalde desteğe çok daha fazla ihtiyacımız var" şeklinde ifadeler kullandı.

Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Jan De Brandt, Schwerin maçında sakatlık yaşayan Fatma Yıldırım'ın rövanş karşılaşmasında oynayabileceğini söyledi. Belçikalı antrenör, ancak herhangi bir problem halinde genç oyuncular Yaren ve Nikalina'nın da çok motive ve hazır durumda olduğunu dile getirdi. (Ozan DEMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.