Hava Durumu

BSMMMO’da Sönmez güven tazeledi

22. Olağan Genel Kurulu ile seçimleri gerçekleştirilen BSMMMO’da üç listeyle gidilen seçimlerde Ahmet Hikmet Sönmez’in başkan adaylığını yaptığı Çağdaş Muhasebeciler Grubu oy kullanan 2 bin 512 üyeden bin 299’unun oyunu alarak seçimin galibi olurken, Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu bin 66, Uludağ Meslekte Birlik Grubu ise 113 oy aldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
 BSMMMO’da Sönmez güven tazeledi
BSMMMO 22. Olağan Genel Kurulu’nun ardından seçimler ise 5 Haziran 2016 tarihinde, BAOB Yerleşkesi Zemin Kat Toplantı Salonu’nda yapıldı.

4 bin 548 üyesi bulunan BSMMMO’nun seçimlerinde 2 bin 512 üye oy kullandı. Seçimlerde, BSMMMO Çağdaş Muhasebeciler Grubu adına Ahmet Hikmet Sönmez, Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu adına Ali Çevdir, Uludağ Meslekte Birlik Grubu adına ise Ali Erdoğan’ın listeleri yarıştı.

Başkan adaylığını Ahmet Hikmet Sönmez’in yaptığı Çağdaş Muhasebeciler Grubu bin 299 oy alırken, Ali Çevdir’in başkan adaylığını yaptığı Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu bin 66, Ali Erdoğan’ın başkan adaylığını yaptığı Uludağ Meslekte Birlik Grubu ise 113 oy aldı. Nispi temsil sisteminin uygulandığı seçimlerde yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri ise seçime katılan farklı grupların temsilcilerinden oluştu. Seçimlerde oy veren 2 bin 512 üyeden bin 299’unun oyunu alan Çağdaş Muhasebeciler Grubu yönetime 4 kişi getirirken, seçimlerde bin 66 oy alan Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu’ndan 3 kişi yönetim kuruluna girmeye hak kazandı. Ali Erdoğan’ın başkan adaylığını yaptığı Uludağ Meslekte Birlik Grubu listesinden ise yönetime giren olmadı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.