Hava Durumu

BTSO'da büyük gün

Bursa iş ve siyaset dünyasının gözü kulağı, bugün yapılacak BTSO seçimlerine çevrildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2013 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2013 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BTSO'da büyük gün

İlhan Parseker ve İbrahim Burkay'ın başkan adayı olduğu ve kıran kırana geçen seçim maratonunda meclise girmeyi garantileyen 128 meclis üyesi bugünkü seçimlerde oylarıyla kimin başkan olacağına son noktayı koyacak.

Bursa iş ve siyaset dünyasının gözü kulağı bugün yapılacak BTSO seçimlerine çevrildi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı ve İlhan Parseker ile İbrahim Burkay'ın başkan adayı olarak yarıştığı seçimlerde, kimin başkan olacağına 128 meclis üyesi bugün oylarıyla karar verecek.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nda (BTSO) bugün yapılacak başkanlık seçimleri için tam anlamıyla nefesler tutuldu. İş ve siyaset dünyasının gözü-kulağı bu seçimlere çevrilmiş durumda. Nilüfer Seçim Kurulu, BTSO Meclis üyeliklerini kazananların kesin listesini dün açıkladı. Bugün, 128 meclis üyesi sandık başına giderek 4 yıl süreyle görev yapacak BTSO'nun 13'üncü Yönetim Kurulu Başkanı ile başkan dahil 10 kişilik yönetim kurulu üyelerini seçecek. BTSO'daki seçim maratonu 32. Dönem Meclis Başkanı ve BTSO'nun TOBB delegelerinin seçimiyle tamamlanacak.

MECLİS MÜHRÜ  KİME VERECEK?

Bütün Bursa'nın merakla beklediği Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimlerinde kıran kırana geçen yarışa 128 meclis üyesi kullanacağı oylarla son noktayı koyacak. BTSO Meclis Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu üyesi İlhan Parseker ile Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) Başkanı İbrahim Burkay'ın başkan adayı olarak kıyasıya yarıştığı seçim maratonunda Parseker'in mi yoksa Burkay'ın mı söz sahibi olacağı 128 meclis üyesinin oyları ile belirlenecek. (Ergün DEMİRCİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.