Hava Durumu

BTSO'da ikinci Burkay dönemi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, yola İbrahim Burkay'la devam kararı aldı. 3 Nisan'daki Komite ve Meclis seçimlerinde ezici bir üstünlük sağlayan Burkay, başkanlık görevini 4 yıl daha sürdürecek.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2018 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2018 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BTSO'da ikinci Burkay dönemi

HABER I Burcu SEKMEN I

130 OYUN 121'İNİ ALDI
BTSO'da 3 Nisan'da başlayan seçim maratonu dün yapılan Yönetim Kurulu, Disip-lin Kurulu, TOBB Delegeleri, Divan Kurulu ve İhtisas Kurulları seçimiyle tamamlandı. Geçtiğimiz hafta salı günü yapılan Komite ve Meclis seçimlerinde büyük üstünlük kuran BTSO Başkanı İbrahim Burkay dünkü seçimde üyelerin büyük desteğiyle tekrar başkan seçildi. Tek listeyle yapılan seçimde, 130 meclis üyesinin 121'inin oyuna alan Burkay, üst üste ikinci kez başkanlık görevini üstlendi. Burkay, seçim sonuçlarının ardından yaptığı açıklamayla, "Şükürler olsun son 4 aydır yoğun bir tempoda geçen seçim çalışmalarının sonucunda Meclis üyelerimizin çoğunun katılımıyla 2018-2022 dönemini kapsayacak yönetim kurulu, TOBB delegeleri, Meclis başkanlığımızı ve ihtisas komisyonlarımızı belirledik" sözleriyle başladı.

"ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM"
BTSO olarak son 5 yılda hem Bursa, hem de Türkiye ekonomisini değiştiren, dönüştüren birçok vizyon projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Burkay, "16 makro proje ile yola çıktığımız 5 yıllık görev sürecimizde 40'ın üzerinde makro düzeydeki projeyi hayata geçirme fırsatı yakaladık" dedi. "Bursa büyürse, Türkiye büyür inancı ile ortaya koyduğumuz vizyon ve projeler önümüzdeki 4 yıllık süreçte BTSO çatısı altında yeni oluşan yönetimimiz ve meclisimiz ile birlikte ha-yata geçmeye devam edecektir" ifadelerini kullanan Burkay, "Özellikle 2013-2018 döneminde görev yapan tüm Meclis üyesi dostlarıma ve yeni yönetim kurulunda görev alan çok değerli dostlarıma, kentim adına iş dünyası adına ve BTSO adına şükranlarımı sunuyorum dedi.

Meclisin yeni Başkanı Ali Uğur
BTSO Meclis Başkanlığı'na ise Ali Uğur seçildi. Remzi Topuk'tan görevi dev-ralan Uğur yaptığı açıklamada, "Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreçte gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür ederim. BTSO gibi 129 yıllık bir kurumda görev almak büyük bir gurur kaynağı. Ortak paydası Bursa olan, kentine sahip çıkan ve kenti için değer üretmek isteyen 134 meclis üyesi arkadaşımız ile bu çatı altında yeni bir yolculuğa başlıyoruz. Yeni meclisimizin, Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Burkay liderliğinde Bursamızı çok daha güçlü yarınlara taşıyacağına yürekten inanıyoruz."

YÖNETİM KURULU BAŞKANI
İbrahim Burkay

YÖNETİM KURULU
İsmail Kuş
Cüneyt Şener
Hasan Gürses
İbrahim Gülmez
Aytuğ Onur
Irmak Aslan
Osman Nemli
Alparslan Şenocak
Haşim Kılıç
Muhsin Koçaslan

YÖNETİM YEDEK ÜYELER
Bayram Uçkun
Yusuf Ertan
Abidin Şakir Özen
Cabir Sökücü
Abdullah Seyhan
Livza Yılbirlik Yılmaz
Yüksel Taşdemir
Haşim Kar
Sevgi Saygın
Ahmet Kurtuluş

DİSİPLİN KURULU
Mehmet Celal Gökçen
Erol Türkün
Burhan Ergün
Burhan Vatan
Zafer Bulut
Bülent Parlamış

DİSİPLİN YEDEK ÜYELER
Hasan Altınsu
Osman Yıldız
Fevzi Şener
R. Ertuğrul Kaplan
Orhan Serbest
Ahmet Özkul

TOBB DELEGELERİ
Alaettin Dağlı
Ali Uğur
Baran Çelik
Bayram Uçkun
Burhan Sayılgan
Cüneyt Şener
Faik Çelik
Hasan Gürses
Hüseyin Durmaz
İlker Duran
İsmail Kuş
Metin Şenyurt
Mustafa Esgin
Mustafa Kasapoğlu
Mustafa Taşdelen
Mümin Yılmaz
Nazım Usturalı
Osman Arıcı
Rıdvan İmamoğlu
Salih Kumru
Yusuf Ateş
Yusuf Ertan

TOBB YEDEK DELEGELER
M. Emin Kasapoğlu
Necip Şahin
Nihat Alpay
Ayhan Koca
Abidin Şakir Özen
Aydın Özdemir
Ali Faruk Çolak
Erdoğan Akyıldız
Erol Kılıç
Halil İbrahim Kuzucu
Halil Erdönmez
Fuat Alpaslan
Haşim Kar
Bülent Şener
Adem Burukhamzaoğlu
Mahmut Koçaslan
Ahmet Kurtuluş
Erhan Ceren
Haluk Sami Topbaş
M. Aydın Kalyoncu
Şinasi Güneş
Süleyman Uzun
Kağan Güler

İşte 134 kişilik BTSO Meclisi

Önder Matlı, Gürsel Edemen, Mustafa Kasapoğlu, Abdulvahap Gür, Ayhan Koca, Halil Erdönmez, Ahmet Kurtuluş, Adem Burukhamzaoğlu, İbrahim Burkay, Erdoğan Akyıldız, Mustafa Gürses, Nihat Alpay, İlker Duran, Mustafa Doğrul, Hüseyin Durmaz, Cüneyt Şener, Haluk Sami Topbaş, Halil İbrahim Kuzucu, Fahrettin Gülener, Yusuf Ertan, Cengiz Eroldu, Baran Çelik, Mehmet Emin Kasapoğlu, Sevgi Saygın, Mustafa Taşdelen, Yusuf Ateş, İbrahim Gülmez, Kağan Yeşil, Bayram Uçkun, Haşim Kar, Mehmet Özen, Serdar İslamoğlu, Ali Uğur, Ziya Ay, Alaettin Dağlı, Necip Şahin, Hayri Aydemir, İsmail Kartal, Sinan Topuk, Faik Çelik, İlhan Parseker, Tuncay Onay, Osman Nemli, Salih Başnak, Mustafa Andıç, Alparslan Şenocak, Suat Gençosman, Eyüp Yetim, Şener Arslan, Kemal Cüneyt Erdem, Zeki Eker, Mehmet Hazır, İsmail Aybey, Haşim Kılıç, Abdullah Seyhan, Fuat Alpaslan, Aytuğ Onur, Burhan Sayılgan, Tevfik Taner Özhan, Mithat Rızvanoğlu, Süleyman Mengin, Hasan Gürses, Adnan Ocak, Mehmet Hulusi Burkay, Cabir Sökücü, Metin Şenyurt, Mesut Okyay, Nazım Usturalı, Erdinç Şentürk, Fahrettin Kuşoğlu, Altuğ Gencer, Ahmet Parseker, Erol Dağlıoğlu, Livza Yılbirlik Yılmaz, Bülent Şener, Murat Bayizit, Osman Yetim, Mehmet Önder Kutman, Muhsin Koçaslan, Ömer Eser, Mümin Yılmaz, Durmuş Kumru, İsmail Kuş, Rıdvan İmamoğlu, Yavuz Özdemir, Remzi Topuk, Şinasi Güneş, Yüksel Taşdemir, İsrafil Aydın, Hasan Eker, Hasan Erdem, İlyas Kılıç, Mehmet Erhan, Mehmet Aydın Kalyoncu, Hayati Çekiç, Mehmet Haluk Beceren, Gülçin Güleç Uçar, Turgay Güler, Irmak Aslan, Abidin Şakir Özen, Kağan Güler, Osman Akın, İdris Doğrul, Mustafa Cerit, Tekin Çanga, Aydın Özdemir, Erol Ekşi, Burcu Erçoban, Ahmet Dinçel, Kemal Erdoğan, Mahmut Koçaslan, Mehmet Nezif Dağ, Serkan Köroğlu, Rıdvan Hasırcı, Özgür Akın, Hakan Batmaz, Osman Arıcı, Ali Tuğcu, Serdar Atilla Erdem, Ali Faruk Çolak, Süleyman Uzun, Yusuf Çetin, Salih Kumru, Orhan Seyfi Söylev, Gıyasettin Bingöl, Oğuzhan Şahinkaya, Zekeriya Taştan, Kadri Ortmen, Mustafa Esgin, Erol Kılıç, Namık Cüneyt Cantürk, Cumali Geçili, Ali Bocan, Erhan Ceren.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.