Hava Durumu

BTSO’da kamera krizi

BTSO Meclis toplantısına, "kamera krizi" ve kurumun 125. kuruluş yıldönümü organizasyonun Bursa dışından bir firmaya verilmesi tartışmaları damga vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2014 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2014 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BTSO’da kamera krizi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası haziran ayı meclis toplantısı, oda hizmet binasında gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Remzi Topuk başkanlığında gerçekleştiren toplantıya kamera krizi damgasını vurdu.

Meclis Üyelerinden Ali Bocan, komite odalarına kamera takılmasını eleştirerek, "Komite toplantısını yapmak üzere odaya girdiğimizde arkadaşlarımızdan biri kamerayı fark etti. Siz bizi niye takip etme gereği duyuyorsunuz? Aklım almadı.  Toplantı odalarına kamera takılmasını doğru bulmuyorum" diye konuştu.

Tartışma yaratan bir diğer konu ise BTSO'nun 125. kuruluş yıldönümü kutlama organizasyonu için Bursa dışından bir firma ile anlaşma yapılması oldu.

İSPANYA GEZİSİNE ELEŞTİRİ

Toplantıda meclis üyelerinin eleştirilerinden İspanya gezisi de nasibini aldı. Meclis üyesi İlhan Keser, "Gezinin organizasyonu bir İzmir firmasına verilmiş. Bursa gibi büyük bir şehirde bu hizmeti verecek bir yer bulunamadı mı?" ifadelerini kullandı.( Yankı İÇÖZ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.