Hava Durumu

BTSO'dan 'yeşil beyaz' destek

Genç kuşağın Bursaspor sevgisini pekiştirmek amacıyla 15 Temmuz Şehitleri Mesleki Eğitim ve Öğretim Külliyesi'nde gerçekleştirilen organizasyonla öğrencilere forma hediye edildi. Törene Bursasporlu futbolcular Ekong, Bostock ve Yusuf da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2018 07:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2018 07:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BTSO'dan 'yeşil beyaz' destek

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

FORMA VE TOP VERİLDİ

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) dün hem Bursaspor'a destek olmak hem de yeni nesile Yeşil Beyaz renklerin sevgisini aşılamak için çok anlamlı bir organizasyon gerçekleştirdi. Yeniceabat'taki BTSO 15 Temmuz Şehitleri Mesleki Eğitim ve Öğretim Külliyesi'nde okuyan öğrencilere Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından satın alınan 2800 adet Bursaspor formasıyla 1000 futbol ve basketbol topu dağıtıldı. Organizasyona BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Bursaspor Başkanı Ali Ay, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdullah Karadağ, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Bursaspor yönetim kurulu üyeleri Fatih Pulat, Şükrü Çekmişoğlu ve Hakan Hacızade'nin yanı sıra futbolcular William Ekong, Yusuf Erdoğan ile John Bostock katıldı.

HER ZAMAN YANINDA

Öğrencilerin Bursaspor tezahüratlarıyla inlettiği salonda ilk olarak sözü alan BTSO Başkanı İbrahim Burkay, "Bursamız önemli futbol şehirlerinin başında gelmektedir. Tüm kent olarak oyuncularımıza, teknik heyetimize ve yönetimimize güvenip, onları desteklemeye devam etmeliyiz. Bursa iş dünyası olarak kulübümüze çok önemli desteklerimiz oldu. Yeşil Beyazlı takımımızın her zaman yanında yer aldık. Kulübümüzün başarısı için her zaman ve her yerde omuz omuza olmaya devam edeceğiz" dedi. Bursaspor Başkanı Ali Ay ise, "BTSO Başkanımız İbrahim Burkay'a çok teşekkür ediyorum. BTSO bizim her zaman yanımızda yer alıyor. 15 Temmuz Şehitleri Mesleki Eğitim ve Öğretim Külliyesi'nde yüzlerce öğrencimiz eğitim görüyor. Onlara Bursaspor forması hediye etmek anlamlı bir jest" dedi.

TARAFTARIMIZ BiR TANE

Organizasyona katılan futbolcular adına söz alan Bursasporlu Yusuf Erdoğan ise, "Bize böyle güzel tezahüratlarda bulunduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Ben hayatımda böyle büyük bir taraftar grubu görmedim. Bursasporlu olmaktan dolayı çok mutluyum. Futbolculuk kariyerimde büyük kulüplere karşı oynadım. Böyle potansiyeli ve taraftarı hiçbir yerde görmedim. Kimse merak etmesin bizler futbolcular olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ayrıca şunu da belirteyim evlenmeden önce hanım tarafından Bursasporluydum. Buraya transfer olunca artık damarda ki kanımıza kadar Bursasporlu olduk. Beni bu kulübe kazandıran herkese tekrar çok teşekkür ederim" diye konuştu.

HESAPSIZCA SEVİN

Başkan Ali Ay konferans salonunu dolduran öğrencilere ayrıca Bursaspor'u hesapsızca sevmelerini tavsiye etti. Ay, "Sizlerin içinden 10 sene sonra Bursapor'a oyuncu, teknik direktör, başkan ya da yönetici çıkabilir. Bu görevleri kim yapar bilemem. Ama hepiniz öncelikle Bursaspor taraftarı olacaksınız. Bursaspor'un armasına ve markasına katkı vereceksiniz. Sizden tek isteğim, Bursaspor'un daima arkasına durmanız. Hesapsız bir şekilde Bursaspor'u sevin" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.