Hava Durumu

BTSO girişimcilere yeni iş kapıları açıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı'nı tamamlayan 150 kursiyer sertifikalarını aldı. BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, "Girişimci, yeni iş kapıları açar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2018 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2018 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BTSO girişimcilere yeni iş kapıları açıyor

Oda Hizmet Binası'nda düzenlenen sertifika töreninde konuşan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, genç girişimcilik ekosistemine sahip olan Türkiye'nin hızlı ve gelişmeye açık bir potansiyel taşıdığını söyledi. Girişimcileri ekonomiye kazandıracak adımları hep birlikte atmaya devam edeceklerini ifade eden Onur, "Girişimci, yeni iş kapıları açar. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki hedeflerimize de yine girişimcilerimiz sayesinde ulaşacağız" dedi. BTSO olarak Bursa'da yeni girişimlerin oluşması ve girişimciliğin geliştirilmesi için yoğun bir gayret sarfettiklerini ifade eden Onur, "BTSO Akademi Projesi kapsamında KOSGEB ile işbirliğinde TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulumuz katkılarıyla düzenlediğimiz eğitim programlarından 2015 yılından bu yana 700'e yakın girişimci adayı yararlandı. Yılsonuna kadar 18 girişimcilik eğitim programımızı daha gerçekleştirerek 400'ü aşkın yeni girişimciyi ekonomiye kazandırmayı hedefliyoruz." ifadelerini kulladı. Girişimcilere tavsiyelerde de bulunan Onur, "Girişimci ruhunuzu asla ve asla kaybetmeyin. Çünkü o ruh sizi zorlu yollarda rehber olacaktır" diye konuştu.

TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Üyesi Mustafa Altın, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerleri tebrik ederek, "Yaş ortalaması 29 olan ülkemizde genç girişimciler büyük rol oynuyor. Ülkemiz ve Bursa'mız yeni girişimci ruhlarla daha da güçlenecek. Girişimci fikirler sayesinde ülkemiz hedeflerine ulaşacaktır." dedi.

KOSGEB destekli 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'ne katılan girişimci adaylarına 50 bin liraya kadar hibe ve 100 bin liraya kadar da faizsiz kredi desteği sağlanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.