Hava Durumu

BTSO OSB'ye "Çevreci Tesis" ödülü

Çevreye saygılı çalışmalarıyla dikkat çeken BTSO Organize Sanayi Bölgesi, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (TSKB) tarafından ödüllendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2012 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2012 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BTSO OSB'ye "Çevreci Tesis" ödülü
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin başkanı olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından verilen 'Çevreci Tesis Ödülleri' töreni Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Hüdavendigar Salonu'nda yapıldı. Bursa'da çevreye saygılı çalışmalar gerçekleştirilen şirketler ve OSB'lerin ödüllendirildiği törende Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Organize Sanayi Bölgesi (OSB) de "Çevreci Tesis Ödülü" aldı.

Ödülü yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Recep Altepe'nin elinden alan BTSO OSB Başkanı Ali Uğur, "Türkiye'nin ilk organize sanayi bölgesi olmamız sebebiyle pek çok konuda öncü ve model OSB durumundayız. Çevre konusundaki çalışmalarımızla da ülkemizdeki bütün OSB'lere örnek durumdayız. Bugün aldığımız ödül de bunun en önemli göstergesidir" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, Sağlıklı Kentler Birliği'nin Türkiye'deki üye sayısının 42'ye ulaştığını belirtti. Altepe, "Çevreye saygılı şehirler oluşturmak amacıyla üye belediyelerimizle paylaştığımız bu teşvik ödülü için özellikle sanayi bölgelerimiz bulunan belediyelerimizden çok önemli katkılar aldık. Bursa'da başlattığımız bu teşviğin diğer üye belediyelerimizde de uygulanmasını hedefliyoruz. Sağlıklı bir gelecek oluşturmak için Türkiye'nin her yerinde adımlarımızı atmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

BTSO OSB'nin yanı sıra Özdilek Tekstil, Saydam Tekstil, Delphi Otomotiv Sistemleri ve Karsan Otomotiv ile Nilüfer Organize ve Demirtaş Organize sanayi bölgeleri de ödül alan diğer firma ve organize sanayi bölgeleri oldu.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.