Hava Durumu

Bu aşk 9 harfli

Tam 94 gün sonra takımlarını Bursa Atatürk Stadı’nda destekleyen Yeşil Beyazlı taraftarlar, KuPS Kuopio maçına büyük ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2012 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2012 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu aşk 9 harfli

20 bini aşkın biletin satıldığı mücadele öncesinde Bursaspor sevdalıları Altıparmak’tan stada meşaleler eşliğinde toplu halde geldi. Mücadele başlamadan hep bir ağızdan takımlarını destekleyen taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla adeta yeri göğü inletti.


TERÖR LANETLENDİ
Finlandiya’dan taraftarın gelmediği mücadelede Fin takımının teknik heyeti ve oyuncuları tribün şovu büyük bir hayranlıkla izledi. Bu arada Yeşil Beyazlı taraftarlar Foça’da meydana gelen terör saldırısını protesto etti ve terörü lanetleyen sloganlar attı.

 

Bangura’nın acısı paylaşıldı

Yeşil Beyazlı taraftarlar geçtiğimiz günlerde minik bebeğini kaybeden Teteh Bangura’nın acısını paylaştı. Maraton tribünde “We are your family” , “Biz senin aileniz” pankartı açan Yeşil Beyazlılar, Sierra Leoneli futbolcuyu hayli duygulandırdı. Bangura taraftarın bu jestine alkışlarla karşılık verdi.
 

Taraftardan ince mesaj

Bursaspor taraftarı maçta açtıkları pankartlarla ince mesajlar verdi. Maraton tribünde açılan “Kombine de Transfer de Biziz, Bursaspor da Bizim” pankartı büyük alkış aldı. Açık kalede açılan “Başımız Viyana’da, Gövdemiz Anadolu’da, Ayaklarımız Afrika’da” yatıyor” pankartı dikkat çekti. Ayrıca “Ankaragücü rahat ol”, “Yan Top Yasak”, Saygı” gibi pankartlar gözlerden kaçmadı.

 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.