Hava Durumu

Bu bir şaka olmalı

Yeşil Bursa göz göre göre küme düşüyor... 2. Lig hedefiyle kurulan bu takım dün ilk yarının son hafta maçında Diyarbekirspor'a 1-0 mağlup oldu. Takım 5 stoperle sahaya çıkıyor ama buna hiç kimse müdahale etmiyor. Gerçekten çok yazık...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 07:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 07:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu bir şaka olmalı

HABER I Tolga ÖZTAŞ

Bursaspor'un TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden pilot takımı Yeşil Bursa, dün 17. hafta karşılaşmasında sahasında Diyarbekirspor'a 1-0 mağlup oldu. Minareliçavuş Spor Tesisleri'nde oynanan oyunu anlatacak olursak, Yeşil Beyazlılar sahaya tam 5 stoper ile çıktı. 3'ü kendi mevkileri olan stoper olarak oynarken, diğer ikisi orta sahada ön libero olarak görev aldı. Böyle bir dizilişle Yeşil Bursa maçta pas yapmakta büyük zorluklar çekti. Konuk ekip 83'te Bursa'dan yetişme Mehmet Özdıraz'ın golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra Diyarbekirspor'dan Emre Tosun tribüne yaptığı hareket sebebiyle kırmızı kart gördü. 7 dakikalık uzatmaya rağmen pilot takım beraberlik golünü bulamadı ve ilk yarıyı 12 puanla 16. sırada noktaladı.

Evet bu dün oynanan maçın özetiydi. Yeşil Bursa'da yapılan yanlışların neresinden başlayalım bilemiyorum. Öncelikle kimse kusura bakmasın ama sezon başı çok kötü takım kuruldu. O kadar adam alındı ama şu ana kadar bir tek Ozan Karabacak biraz katkı veriyor. Diğer yapılan transferlerin tümü fiyasko. Sezona başlayan antrenör Turhan Şen bu takımdan çok sessiz diye gönderildi. Ancak yerine gelen Beyhan Çalışkan hocam da çok sert. Özellikle maçlarda oyuncularını sert bir şekilde uyarıyor ama ben oynanan oyunda hiç fark göremedim. Maçı izleyenler arasında Yeşil Bursa Başkanı Cem Öztürk ve yönetiminin yanı sıra Bursaspor Başkanı Ali Ay da vardı. Merak ediyorum acaba, "Bu takım neden 5 stoperle oynuyor. Bu korkak futbol bize yakışıyor mu?" diye konuşmuşlar mıdır. Eyy başkanlar! Bir şeyler yapın bu takım küme düşüyor ben söyleyeyim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.