Hava Durumu

Bu bize ders oldu

İnegölspor' Teknik Direktörü İsmail Ertekin, deplasmanda 3-0 mağlup oldukları Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2018 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2018 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu bize ders oldu

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor'un Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Bordo Beyazlılar'ın Bodrumspor'a 3-0 kaybettiği mücadele sonrası açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam bu karşılaşmadan ders çıkarmaları gerektiğini belirterek, ""Havanın sıcaklığına çarpıldık herhalde. İlk yarıda futbol adına hiç bir şey yapmadık. Sonuç olarak da 3 tane gol yedik. Birinci yarıda maçı verdik. İkinci yarı çok uğraştık ama ne yazık ki çeviremedik. İllaki futbolda bunlar zaman zaman oluyor. Bu bizim için çok büyük bir ders olmalı. Bundan sonraki maçlarda, bu maçtan ders alarak doğru işler yapmalıyız" dedi.

"MAÇI ÇEVİREBİLİRDİK"

Üst sıralara oynamak istiyorlarsa daha doğru işler yapmaları gerektiğini belirten deneyimli çalıştırıcı, "Eğer yukarıya doğru oynamak istiyorsak, doğru iş yapmamız gerekiyor. Doğru iş yapamazsak, bundan sonraki maçlarda da bu tür başımız belaya girebilir. Bu dersi iyi olmalıyız diye düşünüyorum. Baktığınız zaman Bodrum takımı eli ayağı düzgün bir takım. Bizim için eşdeğer bir takım. İkinci yarıda maçı 3-3'e de çevirebilirdik, 5-0, 6-0 da olabilirdi. Bizim bundan sonraki maçlarda, daha çok ikinci yarıdaki oynadığımız oyun gibi, özgüveni yüksek daha pozisyonlu bu tür oyunu tercih etmeliyiz. İnşallah bu ilk 45 dakika bize büyük bir ders olur" diye konuştu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.