Hava Durumu

Bu çile bitsin

Bursaspor, ezeli rakibi Beşiktaş'ı şampiyon olduğu sezonun son maçında yenmesinden bu yana deviremedi. Yeşil Beyazlılar artık bu duruma dur demek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2013 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2013 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu çile bitsin

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak Bursaspor, yaklaşık 4 yıllık hasreti bitirmek istiyor. Yeşil Beyazlı takım 16 Mayıs 2010 tarihindeki şampiyonluk maçında Siyah Beyazlı rakibini devirmiş ve şampiyonluk kupasını havaya kaldırmıştı. Timsah o tarihten bu yana ezeli rakibi Beşiktaş'a bir türlü diş geçiremedi.

KALEMİZİ DE KAPATAMIYORUZ

İstanbul ekibiyle o tarihten bu yana 5 kez karşılaşan Bursaspor, rakibine 4 kez mağlup olurken 1 de beraberlik aldı. O beraberliği de bu sezon İnönü Stadı'nda oynanan ve 3-3 sona eren karşılaşmada elde etti. Yeşil Beyazlılar ayrıca Beşiktaş ile oynadığı son 7 lig maçında da gol yedi. Timsah, pazartesi günkü maçta hem galibiyeti hem de kalesini gole kapatmayı istiyor.

Ferhat çok yaklaşmıştı

Beşiktaş ile 3-3 berabere kalınan son maçta Bursaspor'un genç futbolcusu Ferhat Kiraz, son dakikada mutlak gol pozisyonundan yararlanamamış ve Yeşil Beyazlıların galibiyet hasretine son verememişti.

Yağmurda çalışma

Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Bursaspor, yağmur altında yaptığı pas ağırlıklı antrenman ile çalışmalarını sürdürdü. Yeşil Beyazlı ekipte, ağrıları bulunan Fernando Belluschi ile kasık adalesinde ödem oluşan Maurice Edu takımdan ayrı düz koşu yaptı. Belluschi’nin durumunun ciddi olmadığı, Edu’nun da Beşiktaş’a karşı oynama şansının yüzde 50 olduğu belirtildi. (Barış YALIM)
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.